Sari la conținut

iiccee

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    27.10.2005
  • Motocicleta
    Ktm exc
  • Numar Moto
    din aluminiu
  • Club
    de noapte

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mobra s50,vespa, ducati monster 600, suzuki gsx 600 f, honda vfr v-tec, kawasaki z750, ktm exc 450r

iiccee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare domnilor, revin cu un update. https://www.olx.ro/i2/oferta/vand-suporti-si-coburi-genti-valize-honda-vfr-800-v-tec-ID2qKSn.html#:a96af916f8
  2. Salutare, poate vre cineva coburi si suporti originali honda vfr in stare impecabile cu toate fittingurile, suruburile de prindere si un sistem de inchidere rezerva plus 3 chei. Pret 700 euro neg
  3. Nu merg la 1500 rpm, dar in momentul in care opresc la semafor si am lumini sau semnalizari pornite imi consuma din baterie.
  4. Ok, merci pentru sfaturi. Incerc sa fac astea si dupa va tin la curent.
  5. Salutare, salutare. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva sfaturi deoarece am o problema electrica interesanta. Nu imi incarca la ralanti ci doar de la 1500 rpm in sus incarca corect, asa mi-a spus elecricianul. Mi-a verificat releul de incarcare si a zis ca e bun, dupa care a verificat cat iese din generator si ca acolo e problema. Totusi nu am incredere in acel om, deoarece a primit review-uri proaste de la altii care au mai fost pe acolo. Ce poate fi? Sau ce pot face eu in acest caz sa ii dau de capat.
  6. Salutare, salutare. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva sfaturi deoarece am o problema oarecum asemanatoare. Nu imi incarca la ralanti ci doar de la 1500 rpm in sus incarca corect, asa mi-a spus elecricianul. Mi-a verificat releul de incarcare si a zis ca e bun, dupa care a verificat cat iese din generator si ca acolo e problema. Totusi nu am incredere in acel om, deoarece a primit review-uri proaste de la altii care au mai fost pe acolo. Ce poate fi?
  7. Salut. Am patit ceva interesant azi, m-a prins ploaia la intoarcerea di centru de la o plimbarica. In momentul in care am ajuns in fata garajului am simtit un miros de ars/cauciuc ars, care venea de undeva de sub rezervor/sa. Ma puteti ajuta cu un raspuns?
  8. Salutare, anul acesta mai mergeti in vreo tura de genul? Si daca da, vrem si noi sa ne bagam.
  9. iiccee

    BURSA LOCALA

    Te inteleg, dar sunt doua la acest pret. Identice ca si culoare dar marimi diferite, am precizat in anunthttp://olx.ro/i2/oferta/casca-moto-probiker-kx5-flip-up-modular-2-bucati-ID33mbR.html#:f20ea2717d
  10. iiccee

    BURSA LOCALA

    Vand casti moto Probiker kx5 flip-up folosite la 4 ture anul trecut, marimi s si xs dar merg practic si la M si S. Culoare burgundy metalic (visiniu) ambele. Nelovite sau zgariate, practic noi cu cutii si huse. Material ABS, ochelari de soare integrati, deflectoare de vant pentru barbie si nas, pinlock pregatita, interior detasabil. Super.confortabile si cu nivel de zgomot mult mai redus decat la altele din aceeasi gama. Pret 950 ron negociabil. Tel. 0766835497
  11. Salut, unde gasesc un capac motor dreapta pentru ambreiaj pentru un vtec? Va rog daca stiti. Dau beri
  12. Salutare frati si surori. Recent am intrat si eu in rand cu voi dupa ce am tot schimbat cateva modele si marci. Imi place grozav vfr-ul, este cam ce cautam eu la o motocicleta de multa vreme. Asta e calul meu de incredere. Si va rog care stiti de vreun suport de topcase poate chiar cu topcase de vanzare, ca greu se mai gasesc. Multam si sa auzim de bine.
  13. Nu am umblat la el niciodata. Nu imi aduc aminte de anul trecut cum era, dar am sa fac ajustarea cablului si sa vedem dupa ce se intampla. Cablul are un joc destul de mare la maneta.
  14. Salutare. Vreau sa cred ca nu este o problema si ca trebuie doar ceva ajustat. Ambreiajul meu prinde foarte sus si foarte scurt. Ce trebuie sa fac sa isi revina?
×
×
  • Creează nouă...