Sari la conținut

iiccee

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de iiccee

  1. Salutare domnilor, revin cu un update. https://www.olx.ro/i2/oferta/vand-suporti-si-coburi-genti-valize-honda-vfr-800-v-tec-ID2qKSn.html#:a96af916f8
  2. Salutare, poate vre cineva coburi si suporti originali honda vfr in stare impecabile cu toate fittingurile, suruburile de prindere si un sistem de inchidere rezerva plus 3 chei. Pret 700 euro neg
  3. Nu merg la 1500 rpm, dar in momentul in care opresc la semafor si am lumini sau semnalizari pornite imi consuma din baterie.
  4. Ok, merci pentru sfaturi. Incerc sa fac astea si dupa va tin la curent.
  5. Salutare, salutare. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva sfaturi deoarece am o problema electrica interesanta. Nu imi incarca la ralanti ci doar de la 1500 rpm in sus incarca corect, asa mi-a spus elecricianul. Mi-a verificat releul de incarcare si a zis ca e bun, dupa care a verificat cat iese din generator si ca acolo e problema. Totusi nu am incredere in acel om, deoarece a primit review-uri proaste de la altii care au mai fost pe acolo. Ce poate fi? Sau ce pot face eu in acest caz sa ii dau de capat.
  6. Salutare, salutare. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva sfaturi deoarece am o problema oarecum asemanatoare. Nu imi incarca la ralanti ci doar de la 1500 rpm in sus incarca corect, asa mi-a spus elecricianul. Mi-a verificat releul de incarcare si a zis ca e bun, dupa care a verificat cat iese din generator si ca acolo e problema. Totusi nu am incredere in acel om, deoarece a primit review-uri proaste de la altii care au mai fost pe acolo. Ce poate fi?
  7. Salut. Am patit ceva interesant azi, m-a prins ploaia la intoarcerea di centru de la o plimbarica. In momentul in care am ajuns in fata garajului am simtit un miros de ars/cauciuc ars, care venea de undeva de sub rezervor/sa. Ma puteti ajuta cu un raspuns?
  8. Salutare, anul acesta mai mergeti in vreo tura de genul? Si daca da, vrem si noi sa ne bagam.
  9. iiccee

    BURSA LOCALA

    Te inteleg, dar sunt doua la acest pret. Identice ca si culoare dar marimi diferite, am precizat in anunthttp://olx.ro/i2/oferta/casca-moto-probiker-kx5-flip-up-modular-2-bucati-ID33mbR.html#:f20ea2717d
  10. iiccee

    BURSA LOCALA

    Vand casti moto Probiker kx5 flip-up folosite la 4 ture anul trecut, marimi s si xs dar merg practic si la M si S. Culoare burgundy metalic (visiniu) ambele. Nelovite sau zgariate, practic noi cu cutii si huse. Material ABS, ochelari de soare integrati, deflectoare de vant pentru barbie si nas, pinlock pregatita, interior detasabil. Super.confortabile si cu nivel de zgomot mult mai redus decat la altele din aceeasi gama. Pret 950 ron negociabil. Tel. 0766835497
  11. Salut, unde gasesc un capac motor dreapta pentru ambreiaj pentru un vtec? Va rog daca stiti. Dau beri
  12. Salutare frati si surori. Recent am intrat si eu in rand cu voi dupa ce am tot schimbat cateva modele si marci. Imi place grozav vfr-ul, este cam ce cautam eu la o motocicleta de multa vreme. Asta e calul meu de incredere. Si va rog care stiti de vreun suport de topcase poate chiar cu topcase de vanzare, ca greu se mai gasesc. Multam si sa auzim de bine.
  13. Nu am umblat la el niciodata. Nu imi aduc aminte de anul trecut cum era, dar am sa fac ajustarea cablului si sa vedem dupa ce se intampla. Cablul are un joc destul de mare la maneta.
  14. Salutare. Vreau sa cred ca nu este o problema si ca trebuie doar ceva ajustat. Ambreiajul meu prinde foarte sus si foarte scurt. Ce trebuie sa fac sa isi revina?
  15. iiccee

    Ture Moto

    Ce rau imi pare ca nu am reusit sa vin. Ma bucur pentru voi ca v-ati simtit bine. Dar la urmatoarea "miscare" nu mai lipsesc. Apropos... excelente pozele. Multumim. Ati mai face inca o data traseul?
  16. iiccee

    Ture Moto

    S-a facut tura de 2 zile? Vrem impresii, povestiri si poze daca se poate. Sunt interesat tare de acest traseu.
  17. Asteptam toti cu sangele fierband, sa mai treaca ploile astea ca stam inbracati in echipamente de prea multa vreme...
  18. iiccee

    Ture Moto

    Cand se vrea tura asta de 2 zile? Ca poate ne bagam si noi cu un gsxf. Sper ca nu saptamana asta, ca astia de la meteo zic numai chestii nasoale, de iarna.
  19. rezolvata problema cu voblajul. Trebuia echilibrata roata. Acum e boboc si nu il mai vand. In schimb vand kitul de rulmenti pentru jug care dupa cate am citit pe el merge la mai multe modele. Am sa scriu tot ce zice pe el. Pretul este de 140 ron pt. cine e interesat sa imi dea un tzrr pe pm si mai vb la pret. Mersiez ASU11.
  20. Guma e uzata 20%, iar cu echilibratul rotii ai dreptate, ca nu l-am facut dar il fac repede. Proprietarul dinainte spunea ca el a facut echilibrare si tot avea voblajul respectiv. I ar despre rulmentii de roata: unde se gasesc, cat costa si cat de dificila este operatiunea?
  21. cum se poate face? cat e de greu? ce scule speciale trebuie? si cat dureaza intreaga operatiune?
  22. imi trebuie mie un parbriz touring si cadrul suport pentru bagaje laterale, evident daca ai asa ceva pe motor era sa uit. Va rog sa ma ajutati cu o probleme: incepe sa vobleze ghidonul cand iau mainile de pe el in mers pe la 70 la ora, vovblajul creste in intensitate repede daca il las si e destul de riscant. Care poate fi problema? Trebuie strans surubul de la rulmenti sau trebuie schimbat kit-ul de rulmenti?
  23. Apropos....vreau sa il dau. Daca este careva interesat? 15 000 km reali 100% verificati la mecanici iar alte detalii pentru cine-i interesat. Am pus ceva poze cu el pe aici pe undeva prin forum dar daca trebe' pun mai actuale. O zi deosebita. Abia astept sa ies cu el anul asta.
  24. Salutare fratilor, ce ulei pentru motor recomandati pentru Katanica mea din '99? Daca se poate in functie de preturi, ca si io ca oricare nu stau pe bani. Mersiez mult. Era sa uit, cat intra in motor + filtru.
×
×
  • Creează nouă...