hannspree Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 cine a mai montat module rapid bike pate ma poate ajuta sa identific modelul de mobra la care se pupa cele 2 mufe ,ca restul mufelor merg cam pe toate modelele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Honda sau kawasaki au aceste mufe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Salut, Mi se pare cunoscuta prima/cea mare, a doua este tipica pentru senzorii ECT sau IAT in cazul japonezelor. Daca o identifc pe prima, se rezolva cu modelul, marca este mai usor. Primul conector l-am intalnit si la auto_ Toyota, in catalogul Japan Connectors, varianta Sumitomo pare asemanatoare . Te rog sa masori cu un subler dimensiunile de la primul conector si sa compari cu ce ti-am dat in schema, la prima vedere pare sa fie acesta... Daca stiu tipul de conector identifc rapid modelul de motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Aprilie 7, 2015 Autor Share Postat Aprilie 7, 2015 am rezolvat e pt cbr 1000rr 2004-2007 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Deci am nimerit-o 50% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate