vik55 Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 (editat) Prognoza zice cam 18 grade zona Shabla pfteste cineva ? ma refer la bikers NU la conservari . Poate facem si putina plaja deci un traseu cat mai scurt si cat mai direct . Pana diseara ne lamurim . » Post actualizat in 11 Apr 2015 07:51 Sau pe 13 cand va fi super aglomerat ? Editat Aprilie 11, 2015 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 12, 2015 Admin Share Postat Aprilie 12, 2015 Pe aici este Pastele :-)) Se bea/mananca/plimbare pentru digestie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Pe aici este Pastele :-)) Se bea/mananca/plimbare pentru digestie.. unii mai MANCAM/BEM si inainte si dupa PASTE IMBUIBATULE..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 12, 2015 Autor Share Postat Aprilie 12, 2015 Da ADEVARAT A INVIAT ! Din pacate sau nu cam asta am facut si eu " unii mai MANCAM/BEM si inainte si dupa PASTE " . Deci maine dimineata o tai spre Shabla . Buc [ A2 ] > Calarasi > Silistra > Vama > Shabla . La 10:00 decolarea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 12, 2015 Admin Share Postat Aprilie 12, 2015 Vezi ca sunt doua grupuri care pleaca inspre Veliko Tarnovo, daca vrei companie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 12, 2015 Autor Share Postat Aprilie 12, 2015 Cred ca am s o intind decat cu pasagera sa pot avea propriul regim de deplasare , adevarat ca as fi fost putin satisfacut sa descentrez pe A2 putin VULPEA cea parsiva sau circarul pe doua roti in lipsa curbelor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Vezi ca Vulpea se delecteaza cu calamaraki si mithos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 13, 2015 Autor Share Postat Aprilie 13, 2015 Sa fie sanatoasa este foarte secretomano / foxa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 Cred ca am s o intind decat cu pasagera sa pot avea propriul regim de deplasare , adevarat ca as fi fost putin satisfacut sa descentrez pe A2 putin VULPEA cea parsiva sau circarul pe doua roti in lipsa curbelor . s ar putea sa ai IAR surprize si pe A2...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 14, 2015 Autor Share Postat Aprilie 14, 2015 ...........s ar putea sa ai IAR surprize si pe A2.... Maestre nu exista decit o singura solutie : banul jos [ asa poate imi mai recuperez o parte din iepuroi cheltuitii cu oarece modificare ] . Cat despre Shabla s a ales praful ,,,,,,,,,,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 ...........s ar putea sa ai IAR surprize si pe A2.... Maestre nu exista decit o singura solutie : banul jos [ asa poate imi mai recuperez o parte din iepuroi cheltuitii cu oarece modificare ] . Cat despre Shabla s a ales praful ,,,,,,,,,,,,,,, eu merg la tiulenovo la stanci, si acolo oare s a nasolit? cat despre SOLUTIE... zic sa intrebi vulpoiul cu a trebuit sa alimenteze la prima benzinarie de pe A2 ca am golit amandoi rezervoarele intr o 100 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate