IceLord Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 (editat) @Dooku filtre de aer K&N se gasesc la noi in tara? Cam care e pretul lor? Daca da, se pot folosi ulterior la Hypercargher sau necesita achizitionarea altui model de filtru? Spre exemplu eu nu am nici o modificare la filtrul de aer si carburatie, dar am esapament de la http://www.speed-custom.be/index.php?option=com_content&view=article&id=42&Itemid=67 Eu am dragstar de 1100cc si am scos un consum de 4.2L/100km cand am facut o tura de 1400 de km asta vara in august, dar pentru acest consum am mers pana la maxim 90-100 km/h, iar din momentul cand am mers pe autostrada am sarit la 110-120-130 km/h viteza pe autostrada a sarit la 5-6L/100km, cred-ca la consum daca mi a-si pune un hypercharger a-si castiga maxim 0.5-0.75 L la 100km ceeace eu zic ca ar fii foarte bine mai ales ca eu cand ma sui pe motor fac minim 50 de km si uneori intr-o zi si 450-500 de km (pe drumurile din RO). Editat Decembrie 16, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metricmotion Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 @IceLord - filtre K&N nu este o problema sa gasesti la noi in tara. Filtrele K&N desinate pentru inlocuirea celor OEM arata identic cu acestea, dar nu sunt aplicabile Hyperchargerelor. K&N fabrica in mod special, filtre pentru kiturile Hypercharger ale celor de la Kuryakyn. Vezi mai jos imaginile cu filtrele K&N destinate pentru motocicleta ta. - inlocuitor OEM (cod K&N YA-1199) -filtru K&N pentru kitul Hypercharger de XVS1100 (pentru toate tipurile de Hypercharger de altfel, diferenta intre ele fiind in modul de prindere, care difera de la motocicleta la motocicleta) @IceLord Inca un lucru: am luat legatura cu cei de la Kuryakyn si baietii mi-au transmis ca se poate face adaptarea kitului lui @dooku la motocicleta ta, trebuind inlocuite doar jicloarele si sistemul de prindere. Iti reproduc mai jos conversatia avuta cu ei: Will G.: Hello my is Will G. How may I assist you today?You: Hello Will You: I was wondering You: A friend of mine gave me his Hypercharger Pro-R air kit which was installed on his RoadStar You: the problem is my bike is a V-Star 1100 Will G.: one second while I check on the parts you would need to use it on your bike You: is there any way I can purchase only the mounting kit so I can fit it to my bike>? Will G.: is your friends bike a carb model or a fuel injected? You: it's carbureted, no Fi Will G.: ok one second while I find the part numbers Will G.: you would need two different hardware kits to make that hyper charger work on your bike the hardware kit and brackets is p/n 609423 ($79.95) the Jet kit is p/n 609423JK (34.95) Because these are component parts they would need to be order either by calling Kuryakyn direct at 866-277-9598 or through your local dealer. You: ok You: i Got it You: Thank you. Will G.: Just let us know if you have any other questions You: no, it's ok. That was all that I needed. You: Thanks again. Tim H.: Hello, my name is Tim. How may I assist you? You:Hello Tim You:I spoke about 10 minutes ago with Will You:I remebered there was still something I had to ask You: p/n 609423 ($79.95) and p/n 609423JK (34.95) You:can you give me a shipping quote for Bucharest, Romania for these two items? Tim H.:it may take me a few minuetes, I will get back to you as soon as I have an estimate You:please, thank you Tim H.:shipping is approximately $55-70 USD You:ok You:thank you Tim H.:you are very welcome Rezumat: piesele necesare costa impreuna 115$, transportul pana in 70$. La acestea se vor adauga TVA-ul, taxele vamale nefiind aplicabile, valoarea produselor fiind sub 150 EUR. Una peste alta, totalul ar ajunge pe la 230$ ca sa faci adaptarea. bye razvan@metricmotion.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Ahoi @metricmotion iti multumesc de info si raman dator, din ce se pare mai bine a-si lua de la tine (oferta pe care mi-ai facut-o prin pm) si a-si iesi mai ieftin. Oricum deocamdata mai astep sa am bani necesari. Iar tu vinzi filtre K&N sau altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metricmotion Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Da. Ma ocup printre altele si de filtre K&N. Deci, cand te hotarasti, te voi ajuta cu cea mai mare placere. Numai bine razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Da. Ma ocup printre altele si de filtre K&N. Deci, cand te hotarasti, te voi ajuta cu cea mai mare placere. Numai bine razvan Iti multumesc inca o data de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate