dans Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Asa cum spune titlul, maine o tura la Bulgari cu punct de "alimentare" Elena, o frumoasa localitate langa Veliko. Pentru cine nu a mai fost, poate fi socotita chiar o "descoperire" ce merita si un weekend! Pensiuni si mancare, bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Cica ii da cu ploi de maine, daca o faci odata cand se anunta cald si bine cred ca ma bag si eu, nu am fost acolo, spre rusinea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Ora 9 la OMV 1 Decembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 18, 2015 Autor Share Postat Aprilie 18, 2015 Plec spre OMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 am facut si eu un filmuletz cu tura asta, vizionare pe 720 p hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 din pacate videoclipul nu poate fi urmarit... spune ca e privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 asteptam varianta cenzurata a filmului ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 misto drumul ala dupa elena..stiu dar in orasel ce/cum ? ca ma bate un gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Bravo Marius.Pentru prima filmare este foarte reusit .Nu vrei sa fi comandantul nostru si in Georgia?Parca vad ca ne intoarcem de acolo fara o poza macar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 link ul asta ar trebui sa mearga, cred ca era o setare aiurea pe calalalt elena este un orasel frumos, dan ( dans ) ne-a dus acolo, noi ne-am tinut ca ratustele dupa el zicea ca s-a dat cu bicla pe niste trasee prin zona cand a mers prima oara prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 O placere de urmarit filmuletul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 19, 2015 Autor Share Postat Aprilie 19, 2015 Multumim Marius! Cu ziua mai lunga, data viitoare stam mai mult pe acolo foxule si mergem si la doua cascade, una la vreo 8 km de Elena si cealalta in drum spre Veliko dreapta pe unde e semn de manastire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 roger.da mi de stire mercic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate