iulia_boris Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Da' ce trebuie sa apara toate accidentele pe forum? Sunt destui motociclisti fara cont aici..Ori care n-apar la stiri..Si destui care pot inchide ochii fara sa-i stiti vreodata.. Eu zic ca am fi auzit de curba asta daca se poponeataățau 5 inși acolo...dar cred ca va place sa fabulați.Cainele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia.» Post actualizat in 28 Apr 2015 07:40Eu zic ca am fi auzit de curba asta daca se poponeataățau 5 inși acolo...dar cred ca va place sa fabulați.Cainele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony mik Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 (editat) Da' ce trebuie sa apara toate accidentele pe forum? Sunt destui motociclisti fara cont aici..Ori care n-apar la stiri..Si destui care pot inchide ochii fara sa-i stiti vreodata.. Corect. Aceeași problemă am avut-o când i-am explicat soacrei mele că și pe vremea lui Ceaușescu erau criminali, hoți, violatori, homosexuali și pedofili dar fiindcă nu aveau acces la informație (cenzură, TV aproape inexistent, Radio ținut sub control, presa doar de formă) nu auzea aproape nimeni niciodată de aceste lucruri. Doar pentru că nu s-a auzit de unele lucruri nu înseamnă că nu există sau nu s-au întâmplat. Editat Aprilie 29, 2015 de Tony mik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Exista viață după forum, iar in viața reală motocicliștii se cunosc între ei, sau se aud discuții despre accidente. Există ce-i drept și șansa ca cei ce au căzut să fie anonimi, dar este destul de mică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 (editat) Exista viață după forum, iar in viața reală motocicliștii se cunosc între ei, sau se aud discuții despre accidente. Există ce-i drept și șansa ca cei ce au căzut să fie anonimi, dar este destul de mică. Supapa ....faptul ca esti motociclist nu inseamna neaparat sa ne si cunoastem ( noi doi de pilda ...ne-am cunoscut aici , acum , in spatiul virtual ) intre noi ( toti) . Despre ,,ingerasii " de care am amintit nu sunt povesti scornite de mine . Intreaba in zona indicata ( ca aici la mine la tara ) caci toata lumea stie , asa s-a intamplat . Sunt unele curbe chiar ,,imputite" care nu stiu cum si de ce in aparenta zici ca sunt usor abordabile , numai ca te inseala la ochi . Asa cum am precizat ....3 copii , de-ai locului si-au bagat familiile in doliu si crede-ma ca cunosteau zona cu ochii inchisi . Unul avea 19 ani , unul 21 ani , si unul nu stiu exact dar nu era departe de ceilalti ca varsta , iar cu riscul de a ma repeta .....erau nascuti , crescuti in zona . De vina ....cred ca e soarta! PS mai e si treaba aia cu cainele si ....eu nu te-am jignit! ( asta ca fapt divers) Editat Aprilie 29, 2015 de mos bear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate