The Mentalist Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Cine vrea sa mergem sa vedem cursele rookies 600 si rookies 1000 pe Motorpark Adancata, plecare de la Agip Colentina la 11.30, maxim 11.45. Cursele incep pe la 1. Mers repejor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Cum am plinul facut si nu e nici o iesire interesanta anuntata pe aici, cred ca te insotesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 26, 2015 Autor Share Postat Aprilie 26, 2015 Mai vin cel putin 2, vezi ca dupa cursa rookies 1000 cred ca plecam la Amckart sa ne dam si noi 2 ture, ca aia mici care pleaca de la filmele cu karate!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Deci, cum ar veni, sa imi iau izmenele de piele pe mine intri pe amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 26, 2015 Autor Share Postat Aprilie 26, 2015 Deci, cum ar veni, sa imi iau izmenele de piele pe mine intri pe amckart? Da, intru si eu o data sau de 2 ori sa incep sa-mi aduc aminte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Ok, hai ca bag si eu ceva sub nas si ne vedem la Agip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeWNG Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Salutare, Voi veni si eu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Ce exceptia soarelui de pe Adancata, chiar a fost ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Pe linia boxelor nu e soare, e chiar racoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate