Sari la conținut

zx6r 2005-2006 vs zx6r 2007-2008


Leu
 Share

Postări Recomandate

Sunt foarte multe persoane care critica modelul 2007 in favoarea modelului anterior. Este cineva care poate spune concret care model este mai reusit si din ce punct de vedere? Voi ce ati alege intre cele doua modele? Am inteles ca modelul 2005, avand motorul de 636, are o putere mai mare, dar modelul 2007 ca ar avea ciclistica mai buna. Sa fie aceste diferente asa mari?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut 636 2005 2 ani (prima mea motocicleta). Am fost foarte multumit de ea si ne-am inteles foarte bine. M-a invatat multe. Cu toate astea,mi s-a parut o motocicleta costisitor de intretinut. Bine,eu am vrut cauciucuri noi,ulei mereu schimbat la timp,am intretinut-o foarte bine. Am schimbat pinionul de tr2 din cutie si ambreiajul + alte modificari pe care le-am vrut eu. Una peste alta,am fost foarte foarte foarte multumit de ea. Am facut-o "varza" in martie si n-o mai am. Imi pare rau totusi,o motocicleta foarte reusita si deosebit de frumoasa dupa parerea mea. M-am suit si pe un 2007,dar cred ca avea ceva probleme pentru ca era foarte galagioasa si nu mi-a placut deloc nici cum merge,nici cum se aude,nici cum arata :))Nu-mi plac multe lucruri la modelul ala,dar e numai si numai parerea mea personala si obiectiva. Iti recomand sa te duci sa vezi cateva,sa te sui pe ele si sa le compari. Numai asa o sa-ti faci o idee. Aici pe forum,stii cum e : motocicleta pe care o ai e cea mai frumoasa si cea mai cea :D Btw,ca ciclistica, ca un motociclist ce foloseste motocicleta pe strada,n-o sa simti diferente decat la nivel de pozitie,inaltime,greutate si diferente la nivel vizua(ma refer la dimensiuni; am impresia ca 636 e putin mai mare) s.a. Baftaa!

Editat de RenameYourself
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

trebuie sa ai si noroc cand cumperi o motocicleta ,faza nasoala este ca norocul nu creste exponential cu parerile pro pt un model sau altul spuse de noi aici pe forum :( ,am incercat sa pun mana pe un 636 2005 prima impresia a fost ca este de 1000cmc avea greutatea asemanatoare,foarte voluminos si foarte greu pt un 600,modelul 2007-2008 am vazut ca este mai stilizat putin ,nu cunosc datele wikipedia dar pare mai mic,cu siguranta nu o sa gasesti cel mai bun raport calitate/pret/motocicleta urmarind doar acesti ani,aceste modele,doar acest producator.Nu am auzit atat de des sa pice cutiile de viteze de la modelul 07-08 cum pica cele de la 05-06.Cu toate ca-mi place cum arata 05-06 merg pe achizitionarea unui 07-08 dintre aceste 2 modele.Conteaza foarte mult ce motocicleta gasesti,cum a fost intretinuta,cum s-a mers cu ea etc...Sper sa-ti ajute Dumnezeu sa gasesti o motocicleta foarte buna dintre aceste modelele alese de tine.Este foarte greu dar nu imposibil.

Daca te gandesti sa alegi 636 ca are o putere mai mare ai pierdut din start,incearca sa-ti schimbi gandirea cu una mai constructiva pt viitor,"pilotul face totul si trebuie sa investesc mai mult in mine".

Strict personal nu pot sa aleg nimic dintre cele 2 modele,cu siguranta daca sunt pus sa aleg dintre modelele 07-08 ale tuturor producatorilor o sa aleg cu placere honda 600 rr 07 08, suzuki 600,750 k6-k8,yamaha r6 06-07 ,triumph daytona 675 07-08 ,vreau sa cred ca nu plec cu o gandire preconceputa de acasa sa nu aleg kawasaki pana`n 09,am auzit destule lucruri in privat ale posesorilor de kawa ca sa-mi intaresc "gandirea preconceputa" in leg cu aceste modele de pana`n 09.

Stiu ,te gandesti si la bani,aceste modele pe care le-ai ales tu sa le compari sunt cele mai ieftine modele dintre toate enumerate de mine mai sus si cele care nu si-au mentinut cat de cat pretul pt ca si raportul lor calitate/pret este unul ...

Eu sper sa nu te grabesti.

Spor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum a scris si cmd, conteaza ce motocicleta gasesti, cum a fost intretinuta si exploatata. Eu am modelul '05 si sunt foarte multumit de el, nu-mi pare mare si voluminos dar asta este parerea mea :)

Referitor la comparatia dintre 05-06 vs. 07-08, clar exista diferente la design si motor. Despre design nu are rost sa spun nimic ca asta tine de gusturi dar mie personal nu-mi place. Este clar ca la un model mai nou au fost indepartate anumite "defecte" mai vechi si au aparut altele specifice modelului nou. Despre cutia de viteze de pe 05-06, la fel depinde de cum a fost exploatata motocicleta, eu "inca" nu am avut probleme. De propulsorul de pe 07-08 nu am auzit prea multe de bine dar probabil o sa scrie cineva care detine sau a detinut modelul. Despre raportul calitate-pret nu comentez nimic dar nu exista motocicleta perfecta, exista doar motociclete cu mai putine defecte de fabricatie.

Daca esti fixat pe zx-6r arunca un ochi la modelele incepand cu 2010, daca nu, la alt producator cum ar fi Suzuki GSXR 600-750 dupa 2006. Nu te grabi :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...