foxbat Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Cine are ganduri...sa verfice cu MAE sa nu ramana pe "uscat ". pe 1 mai , marinerii greci se joaca de a greva , ce pana lor, ca tot e in r..h tara http://www.curierulnational.ro/Util/2015-04-23/MAE%3A+Pe+1+mai,+greva+de+24+de+ore+a+marinarilor+din+Grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 ma.....tu pleci in grecia. nu ca nu as stii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 29, 2015 Autor Share Postat Aprilie 29, 2015 mai . tu iar te dai la uav-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 negativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 din cate stiu, exista si companii private (cel putin pe relatia Thassos). habar n-am daca toata lumea intra in greva, dar citisem pe undeva ca privatii nu fac atatea figuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 (editat) Vedeti cu Dan Popescu, poate a repatriat flotoarele. Editat Aprilie 29, 2015 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Asta poate fi si considerata si o oferta de munca pt kurvele din portul constanta - fuga la greci ca e de munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 E ok.se lucreaza pe partea turistica (ferry).discutat direct la sursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 E ok.se lucreaza pe partea turistica (ferry).discutat direct la sursa pai DA..... iar ai dat SPAGA la pescarusi ....golan mic deci sa nu uitati acasa PAINE, pufuleti, biscuiti FOX man doar ti am zis sa stai in soare sa iesi si tu in poza..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate