Miron Mairon Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 chiar nu exista nici un detinator yamaha trx 850 pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Pentru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miron Mairon Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 doar asa ca intrebare ...este un model destul de rar si sunt curios daca exista detinatori ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Sunt in schimb multi posesori de tdm 850,pe care e pus motorul asta un mic modificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Stiu una bucata TRX 850 prin Sibiu... Intradevar rar model.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miron Mairon Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 stiu ca sunt multi posesori de tdm ..dar trx chiar nu am gasit lonley ?? » Post actualizat in 30 Apr 2015 14:32 acel trx parca era la vanzare unu rosu cu far rotund..din 98" daca nu ma insel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 stiu ca sunt multi posesori de tdm ..dar trx chiar nu am gasit lonley ?? De triumph daytona ce mai zici? Am fazut live pana acum decat 2 trx-uri:a ta(cred) si una galbena.Asta acum vreo 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Esti aproape...unicat nebunule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 doar asa ca intrebare ...este un model destul de rar si sunt curios daca exista detinatori ! Daca este asa rar modelul, pune cateva poze cu motocicleta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miron Mairon Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 triumph nu e o mobra pentru romani:) destul de costisitoare pe langa trx ! » Post actualizat in 30 Apr 2015 14:45am cateva poze desfacuta ..bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Mai bine! Vedem si detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Na ca ai una de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miron Mairon Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 Esti aproape...unicat nebunule nu eu » Post actualizat in 30 Apr 2015 14:51 deocamdata pe astea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Si aia cu Yamaha SZR660 tot singuri se simt Poate va uniti si faceti gasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miron Mairon Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 de SZR-ul asta chiar nu am auzit si nu am vazut ...tot un frankenstein a lui yamaha .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Si aia cu Yamaha SZR660 tot singuri se simt Poate va uniti si faceti gasca! Ca aia cu vtru sunt foarte multi ,ce-i drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miron Mairon Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 Acu' daca tot m-ati intartat bag 3 poze si o filmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Foarte rar modelul acesta pe la noi, presupun ca daca are aproape aceiasi motorizare ca Tdm-ul este destul de fiabila, zic eu. Pare destul de ingrijita, sa o folosesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miron Mairon Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 (editat) Multumesc la fel! Chiar este ingrijita! Se vede ca fostul proprietar a avut grija mare de ea. Dupa ce am cautat mai multe informatii pe internet am aflat ca e ceva foarte rar. Modelul asta a fost vandut in Japonia, fiind putin diferit fata de cel pentru europa. Adica cel vandut in Japonia a fost limitat din cdi la o viteza maxima de 180 km/h (adica bordul pe care il am eu si seria de sasiu 4nx care este scrisa pe motocicleta mea ), modelul pentru Europa fiind deliminat si ceasurile de bord pe negru cu o viteza maxima de 230-240 km/h seria de sasiu fiind 4un . Editat Aprilie 30, 2015 de Miron Mairon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 de SZR-ul asta chiar nu am auzit si nu am vazut ...tot un frankenstein a lui yamaha .. SZR-ul nu a fost apreciat la noi deloc. Am vazut acum cativa ani vreo doua si acum doi ani mai era una de vanzare pe bikeshop In Italia, daca nu ma insel, se faceau competitii monomarca cu SZR-ul Era foarte distractiv pe circuitele mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miron Mairon Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 asa si cu trx-ul ..wtf ? motor turing pe cadru sport? a fost un impact cam brusc pt noi ..si nu prea sa cumparat asa mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 (editat) Motorul nu e deloc touring, cu o cutie un pic altfel etajata ii cam alergi pe baietii cu Monstere de 600 si cu SV-uri de 650. Motorul, in sine, e destul de usor. Pus pe un cadru sport, cu suspensii si frane calumea ai o motocicleta super-fun: cuplu bunicel la turatii joase, viteza maricica, look retro. EU voiam sa-mi iau TRX inainte de VTR, dar cum nu am gasit nici unul pe la noi, am luat ce a picat Editat Aprilie 30, 2015 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 (editat) toate motoarele bicilindru (2L) suna ca o cutie de scule aruncata pe scari sau e doar impresia mea? Nu e de rau, doar interesant Editat Aprilie 30, 2015 de dacro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Acu' daca tot m-ati intartat bag 3 poze si o filmare Frumos motoret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 (editat) De triumph daytona ce mai zici? Am fazut live pana acum decat 2 trx-uri:a ta(cred) si una galbena.Asta acum vreo 2 ani Una galbena are un prieten din Ct . de 600 din 2003 Editat Aprilie 30, 2015 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate