Gnraloo Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 (editat) Salutare, Am de gand sa mai fac un tur al Dobrogei si as vrea sa ajung si la Gura Portitei. Problema este ca nu as vrea sa las mobra in Jurilovca cat timp sunt pe vapor si in GP. Exista posibilitatea sa o iau pe vapor? nu stiu ce fel de ambarcatiune e cea care face transportul turistilor. Multumesc. Editat Mai 4, 2015 de Gnraloo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Exista posibilitatea sa o iau pe vapor? nu stiu ce fel de ambarcatiune e cea care face transportul turistilor. nu. in plus nici n-ai ce face cu mobra (cel putin aia din dotare) la gura portitei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 poti merge si fara vapor, doar ca, asa cum spune si b374 mai sus, nu cu-n SV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 O poti lasa fara probleme in parcarea din Jurilovca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 neaparat sa intrebi la GP daca o poti baga cu tine in casuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 poti merge si fara vapor, doar ca, asa cum spune si b374 mai sus, nu cu-n SV daca nu a plouat poate ajunge si cu sv-ul, pe uscat, nu stiu ce o sa faca cu el odata ajuns acolo cu siguranta e mai ieftin si mai sigur sa o lasi in parcare, insa daca ai pitici pe creier o poti lua pe grindul chituc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Mai 4, 2015 Autor Share Postat Mai 4, 2015 Mai ieftin poate ca e, dar mai sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Mai ieftin poate ca e, dar mai sigur? oficial in afara de salupe / barci, mijloacele de transport mecanizate nu au ce cauta la portita. poti sa intrebi pe oriunde... neoficial, se poate pe roti... dar nu e mai sigur, ca trebuie sa treci prin rezervatie si exista risc major de amenzi, exista si risc de scapat agregatul in balta etc... si oricum, daca faci asta, e bine sa-l lasi afara ca lumea nu merge(a) acolo sa auda motoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Mai 4, 2015 Autor Share Postat Mai 4, 2015 Da, mi-a scapat faptul ca e rezervatie acolo. Fara moto, gata. Mai bine beau un pahar cu localnicii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate