demostene Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Editorial 6 “Luminia si tunelul” Mondo motor 7 Rubrica de stiri Test si tehnica 10 Drive-test: Honda CBR 600 RR. “Dinamica schimbarii” 16 Drive-test: Yamaha YZF-R1. “Putere fina” 22 Drive-test: Kawasaki Versys. “Playmobil” 26 Primele impresii: Aprilia RXV 4.5 si 5.5. “Second try” 30 Drive-test comparativ: cinci naked europene. “Fara filtru” 42 Drive-test comparativ: patru cruisere de mare cilindree. “Tinutul uriasilor” 48 Comparativ scutere: Piaggio X8 400 i.e., Suzuki AN 400 Burgman. “Practica si prestigiul” 54 Drive-test ATV: Polaris Hawkeye 4x4. “Micuul cu suflet mare” Magazin 58 Prezentare: curs enduro BMW, Hechlingen. “Bivol de lupta” 62 Acrobaii moto. “Zidul morii” 66 Consiliere second-hand: Suzuki GS 500 E. “La majorat” Mica publicitate 68 Motociclete second-hand Harta de pe rezervor 72 Tur scandinav. “Soarele de la miezul nopii” Sport 76 Drive-test: Honda RC 211V si Yamaha YZR-M1. “Caii regilor” Din numarul viitor Sa ne vedem intr-o primavara europeana la cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 nu are calendar? sau doar eu am nimerit unu fara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 nu are calendar? sau doar eu am nimerit unu fara? NU. Nici a mea nu are. O fi prea scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 pacat...ar fi trebuit sa aiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 fain numar.kiar ai ce citi.mi se pare mie sau revista e pe o directye ascendenta?mi se pare tot mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 in numarul trecut scria ca o sa apara articol in numarul asta pe tema mersului pe ploaie... dar nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 nu credeti ca ar fi bine sa incepeti sa bagati si in UM postere cu motoare? macar daca nu e nimic interesant de citit in ea,ramai cu posterul de pus pe peretii garajului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 imi place articolul "caii regilor" ... sper ca o sa apara cat mai multe articole cu informatii din motogp pana cand incepe iar campionatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate