Adrian Pintea Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Baieti, ma ajuta si pe mine careva cu doua standere (unu fata si unu spate) ca sa scot jantele la motor sa le vopsesc, trebuie scoase amandoua deodata si trebuie sa tin motorul suspendat si nu am cum decat cu standere. Dau o beroasa:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 de unde esti colegu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Ma gândesc Cluj dacă a postat la regionale, deși în versiunea mobila nu apare categoria dar vad ca nimănui nu ii mai place să își completeze profilul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Ma gândesc Cluj dacă a postat la regionale, deși în versiunea mobila nu apare categoria dar vad ca nimănui nu ii mai place să își completeze profilul. mare-i Clujul asta colegule, vroiam ceva mai exact de la Dej pana la Piatra Craiului.... .....lung e drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Mai 12, 2015 Autor Share Postat Mai 12, 2015 Cluj colegii Cluj in zorilor da ma deplasez eu. Va rog frumos. » Post actualizat in 12 May 2015 12:33 Nu stiu de unde sa imi complectez info pe profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride the Lighting Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Salut, am eu unul de spate - deschidere de 305 mm si intra un ax de 17, daca te ajuta... 0728 141 689 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Mai 12, 2015 Autor Share Postat Mai 12, 2015 Salut, am eu unul de spate - deschidere de 305 mm si intra un ax de 17, daca te ajuta... 0728 141 689 Ok te sun maine. Astept ceva oferte pt stander fata sau ceva idei sa mentin fata suspendata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Cluj colegii Cluj in zorilor da ma deplasez eu. Va rog frumos. » Post actualizat in 12 May 2015 12:33 Nu stiu de unde sa imi complectez info pe profil. te ajut si eu cu cel de fata, dar nu stiu daca ti se potriveste ''stutul'' trimite PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Mai 13, 2015 Autor Share Postat Mai 13, 2015 Salut, am eu unul de spate - deschidere de 305 mm si intra un ax de 17, daca te ajuta... 0728 141 689 Mersi da azi am facut rost de un stander de la o persoana unde lucrez. Mersi frumos pentru intentie oricum. » Post actualizat in 13 May 2015 11:18 te ajut si eu cu cel de fata, dar nu stiu daca ti se potriveste ''stutul'' trimite PM Imi poti da o adresa sa un nr de telefon si ne auzim azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate