Cristi Alecu Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 (editat) Astazi, in jurul orei 9, la intersectia Constantin Brancusi cu Aleea Barajul Bicaz. Cel cu Seat-ul a facut stanga pe linia dubla continua si a lovit motociclistul. Nu am reusit sa aflu multe informatii, motociclistul avea fractura de glezna si ceva zgarieturi. Am inteles ca vorbise cu cineva sa vina sa ia motorul de acolo. Numele motociclistului este Lucian. Sanatate multa! Editat Mai 15, 2015 de Cristi Alecu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Sanatate baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirc Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Eram in intersectie la coada cand a trecut motociclistul pe langa mine pe partea dreapta , mergea incet totul ok. Am ramas blocat la semafor si nu stiam de ce, cand am ajuns motocicleta era pe contrasens si el intins pe jos, deja erau trei persoane care erau langa el si il ajutau, se plangea de genunchi picior. Multa sanatate !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
on-x Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Sanatate si recuperare grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Motorul e o honda vfr, lucian are fractura de gamba,o sa fie operat probabil azi. In rest nu are alte leziuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirc Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Motorul e o honda vfr, lucian are fractura de gamba,o sa fie operat probabil azi. In rest nu are alte leziuni. multumim pentru update Raisa, ii dorim sanatate si o recuperare cat mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Baiatul e ok, detalii doar pt prietenii apropiati care vin sa il vada la spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward Marian Gavrilă Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Multa sanatate omului, doamne..cand ma gandesc ca si eu o sa incep sa-i cunosc...pe acesti oameni fara bun simt.. Ma trec cu fiori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toothless Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Salutare, tocmai l-am externat pe Lucian, este bine dpdv ortopedic Acum il asteapta o perioada destul de lunga de recuperare asa ca le sugerez apropiatilor sa-l viziteze pt sustinere morala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Sanatate multa si pastrati chitante pentru tot ce cheltuiti - taxiuri, medicamente, etc etc. O sa fie nevoie de ele cand se va negocia cu asigurarile in vederea despagubirii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate