derkleine Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Salut, Cum de obicei scriu numa prostii pe forum , m-am gandit sa fac si eu ceva bun. Aici se gasesc informatii despre toate passurile (coluri) din Elvetia. Informatia este in Franceza, Italiana Germana Se poate afla de cand pana cand e deschis, lungime, inclinatie, restrictii. In partea dreapta este o sectiune Ouverture des cols -> Situation actuelle Daca alegeti asta ajungeti Aici Alegand de la categorie Cols se poate afla daca e inchis sau deschis. Sper sa ajute lumea. O zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 26, 2015 Autor Share Postat Mai 26, 2015 Ma insel eu sau Col insemna varf de munte si pass e trecatoare? Adica oarecum diferite intre ele? Sincer habar nu am :)Elvetienii pe care ii stiu eu aici zic tot timpul Col . Col de Gothard, col de Moses. etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Ma insel eu sau Col insemna varf de munte si pass e trecatoare? Adica oarecum diferite intre ele? Inseamna acelasi lucru, orice pas/trecatoare in Franta (inclusiv in Corsica) este "Col", nu am vazut sa aiba cuvantul pas(s). » Post actualizat in 30 May 2015 23:07 Aici status-ul pasurilor din Alpi, din toate cele sase tari: http://www.alpenpaesse.co/ p.s. ar fi mai bine daca un moderator ar schimba titlul topicului in "Starea pasurilor din Alpi", cu atat mai mult cu cat topicul este pinned. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Ma insel eu sau Col insemna varf de munte si pass e trecatoare? Adica oarecum diferite intre ele? confunzi cu "pic" sau "sommet". "Pic" se pronunta ca in romana si seamana cu englezescul "peak" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate