Ionut Croitor Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Salut forum , am un zx6r 1996 cumparat din toamna , in primavara aceasta s.au gripat cuzineti si mi.a sarit un piston prin bloc de la lipsa de ulei , am schimbat motorul am gasit un motor bun 21k km merge ceas . dar nu aceasta e intrebare . intrebarea e de ce mobra mea are m.ai mult sprint ( asta si inainte sa schimb motorul ) are o acceleratie foarte puternica fata de alte 2 motoare un zx6r 1996 si un zx6r 2001 . motocicleta a fost adusa din italia . cum imi dau seama daca are kit dynoje la carburatie , s.au ce alte modificari ar putea sa aiba . consumul e 10-11% daca schimb in 11k - 12k . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 (editat) blana tatiiii,apoi topic " mi-a sarit pistonul prin bloc" . on: jiglere mai mari la carb? Editat Mai 24, 2015 de Marian96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 un kit dynojet, sau facut de altcineva n-o sa-ti faca racheta din motocicleta, probabil ca ai mai multi dinti la pinionul spate +3-4 dinti si zici ca ai alta motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 sau un dinte in minus la pinionul de atac. Un prieten a vindut un R1 2000 care avea pinionul fata cu 2 dinti in minus, Omul care a cumparat-o a ramas masca cit de tare demara, a zis extaziat ca a incercat inca 3 moto acelasi model, dar asta era racheta. A dat banii fara sa clipeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Are alte ace,arcuri,suruburi pilot in carburatoare dar daca nu ai mai desfacut sigur nu iti dai seama.Se simte o diferenta cu si fara dar cel mai probabil este ce a spus superbec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate