Tony Olaru Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Va astept pe data de 18 - 19 sept la Festival Hard Enduro Campulung . Se va desfasura pe 2 Clase Hobby si Experti . Nivelul de dificultate va fi in functie de clasa pt care optati respectiv Hobby traseu mediu , practicabil 100% iar Clasa Experti traseu Hard Enduro. Vor fi in jur de 70 de km . Festivalul isi doreste sa faca cunoscuta zona muntoasa invecinata Campulungului . Va astept pe data de 19 septembrie la Pensiunea Casa Bella. Detalii si inscrieri la 0721925833 Toni Olaru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Ajunge cu siguranta. » Post actualizat in 03 Jun 2015 10:57 Ajungem cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muncu Ovidiu Postat Iunie 14, 2015 Share Postat Iunie 14, 2015 taxa de participare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 se pare ca taxa e 125 lei, detalii am gasit aici http://tourmount.ro/festival-hard-enduro-campulung/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat August 31, 2015 Share Postat August 31, 2015 un traseu intro zona excelenta. Bogdane vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelradu2003 Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Cam devreme cu startul, poate schimbati ora macar 12 sa ne trezim si noi la o ora mai rezonabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 E destul de rezonabila ora. Altfel timpul petrecut pe traseu ar avea mult de suferit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Aurica, te-ai invatat cu odihna de cand cu accidentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Acs Enduro Buzau Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Frumos traseul de hobby! A meritat sa stam 6 ore pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelradu2003 Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Aurica, te-ai invatat cu odihna de cand cu accidentul? » Post actualizat in 20 Sep 2015 16:02 Aurica, te-ai invatat cu odihna de cand cu accidentul? A trebuit să ma trezesc la 5.30 ca sa ajungem, întrucât nu am fost singur, dar a meritat pe deplin, traseul excelent foarte complex, epuizant dupa urcarea raului al 3 lea cu pietrele mari de la experți care credeam că nu se mai termina, mi-au cedat bateriile. Lipsa de antrenament si a spus cuvântul. Felicitări organizatorilor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Traseu foarte frumos, fara boscheti, marcaj perfect, organizare de nota 10, cinci CP-uri adevarate, care si-au facut treaba. Chiar am auzit ca premierea s-a facut doar dupa ce a sosit si ultimul concurent, adica eu Deh, am vrut sa ma dau de toti banii. Daca soseam dupa o ora juma, parca nu ma simteam implinit PS Vreun clasament, ceva? Aici sau pe site-ul festivalului? » Post actualizat in 22 Sep 2015 18:02Bun. Altfel: cati au terminat la hobby? Dar la expert? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hiker Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Salutare! Se poate sa impartasiti track-ul de la cursa? Nu am putut sa ajung, dar as dori sa merg duminica acum. Ce ziceti? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Mai bine hai la piscu negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate