Andrei Botila Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Buna seara, in iunie-iulie as dori sa incep scoala moto pentru A2. Ce instructor mi-ati recomanda ? As dori cineva care sa ma invete cum trebuie, nu am mai condus pana acum scuter sau altceva si as dori sa aibe rabdare cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 (editat) Buna seara, in iunie-iulie as dori sa incep scoala moto pentru A2. Ce instructor mi-ati recomanda ? As dori cineva care sa ma invete cum trebuie, nu am mai condus pana acum scuter sau altceva si as dori sa aibe rabdare cu mine. daca ne spui si de unde esti poate am stii sa iti recomandam pe cineva...asa in cafea eu unul nu citesc ) Editat Mai 27, 2015 de Effect20CM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skeala Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 daca ne spui si de unde esti poate am stii sa iti recomandam pe cineva...asa in cafea eu unul nu citesc ) baiatul e din buzau! Deasta cred ca a postat in sectiunea Buzau din forum. Just sayin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 baiatul e din buzau! Deasta cred ca a postat in sectiunea Buzau din forum. Just sayin! Da am vazut mai tarziu , scuzele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aprilia Rs125 Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Eu am facut scoala cu domnul Dima , e destul de rabdator + ca gs-ul acela de 450 e foarte manevrabil , mai ales la jaloane , avand cursa ghidonului destul de mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Botila Postat Mai 28, 2015 Autor Share Postat Mai 28, 2015 Poti să-mi dai numărul lui ? Am găsit intr-un post mai jos dar acel număr era din 2013 si poate l-a schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aprilia Rs125 Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Are acelasi numar. Eu mi-am pierdut toate contactele ... mi-am scapat telefonul de pe motor ... ) Si eu tot numarul din 2013 il aveam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Botila Postat Mai 28, 2015 Autor Share Postat Mai 28, 2015 Ok, mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Si eu tot cu Dima am facut. E ok, singura treaba care nu mi-a placut a fost ca nu am iesit si prin oras decat o singura data, in ziua de dinainte de examen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate