high_voltage_tm Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Nu cred ca mai e ceva de comentat... Sincer, simt o oarecare bucurie vizavi de ce s-a intamplat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Un idiot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 merita batut rau sa vada ce inseamna durere si oase rupte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 e antic, pe undeva sunt multe pagini de ... rastignire a tipului. hahaha, e haios pentru ca probabil ala simte si se da pe moto... asa cum multi propavaduiesc ... ca o fac, daca cei care trebuie sa inteleaga ce am zis ... o sa o si faca... la 16 ani... o sa aiba ce povesti...mai incolo. in fond e viata lui si face ce vrea cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Hai sa fim seriosi si cinstiti cu noi insine....Cati din voi ati circulat cu mobra fara permis sau cu el suspendat???Eu am mersi si fara permis si cu dovada expirata...Acum sariti si aruncati cu pietre in mine daca va stit cu constiinta curata!! Referitor la felul in care circula cu mobra....Fiecare conduce agregatul cum doreste,este fix problema lui!! Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 .....si prafu' s-a ales de tot ! Uite asa facem rost de piese de schimb ....mai o oglinda , un pinion , o biscuite..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Hai sa fim seriosi si cinstiti cu noi insine....Cati din voi ati circulat cu mobra fara permis sau cu el suspendat???Eu am mersi si fara permis si cu dovada expirata...Acum sariti si aruncati cu pietre in mine daca va stit cu constiinta curata!! Referitor la felul in care circula cu mobra....Fiecare conduce agregatul cum doreste,este fix problema lui!! Asfalt Uscat! Dă-mi naibii o piatră să-ți bip una în căpățînă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 (editat) Care ar fi motivul pentru care sa circuli asa? merita batut rau sa vada ce inseamna durere si oase rupte Crezi ca mai e nevoie? e antic, pe undeva sunt multe pagini de ... rastignire a tipului. hahaha, e haios pentru ca probabil ala simte si se da pe moto... asa cum multi propavaduiesc ... ca o fac, daca cei care trebuie sa inteleaga ce am zis ... o sa o si faca... la 16 ani... o sa aiba ce povesti...mai incolo. in fond e viata lui si face ce vrea cu ea. Daca mai apuca...daca-si va mai aminti si daca nu-i va curge scuipat din gura, si nu de prost, ci de...leguma... In ceea ce te priveste, ma intreb cat timp trebuie sa mai treaca pentru ca sa-ti dai seama ca ceea ce sustii denota un egoism incomensurabil si o inconstienta pe masura si in niciun caz mare barbatie... Hai sa fim seriosi si cinstiti cu noi insine....Cati din voi ati circulat cu mobra fara permis sau cu el suspendat???Eu am mersi si fara permis si cu dovada expirata...Acum sariti si aruncati cu pietre in mine daca va stit cu constiinta curata!! Referitor la felul in care circula cu mobra....Fiecare conduce agregatul cum doreste,este fix problema lui!! Asfalt Uscat! Inconstienta maxima este sa circuli matrafoxat cu un autovehicul... si nu dau cu piatra. In ceea ce priveste ce ai facut tu, te lapidez de-ti sar fulgii... "Fiecare conduce agregatul cum doreste,este fix problema lui!!"...REEVALUEAZA!!!!!! Editat Mai 30, 2015 de mianmar23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Referitor la felul in care circula cu mobra....Fiecare conduce agregatul cum doreste,este fix problema lui!! Asfalt Uscat! Pe jumatate si dreptate: Da fiecare isi conduce motorul cum are chef. Dar conducand ca idiotul ala de pe net, nu mai e strict numai problema lui. La viteza aia opresti intr-o anumita distanta, asta daca mai apuci sa strangi maneta de frana inainte sa lovesti vreun pieton care poate trece strada regulamentar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 si-a cam cautat-o ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyziggy Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 e foarte vechi clipul. Baiatul asta are mai multe clipuri cu speed, inclusiv cand mergea pe contrasens iar despre accident, cica asta ar fii fost ultima lui plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate