Sari la conținut

Observatii Zilnice 2 - Video


Postări Recomandate

O super camera. Filmeaza excelent pe timp de zi. Pe timp de noapte apare imaginea putin pixelata. Sunt curios varianta S pe timp de noapte cum se comporta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da intradevar, si eu am aceeasi parere. Pe filmarea de noapte mai apar si cativa pixeli albastri. Am vazut o comparatie intre aceste doua modele, HD si S, asa mi se pare ca au rezolvat aceasta problema, si am stiut asta cand am cumparat camera insa nu am vrut sa investesc asa de multi bani. A costat aproape dublu modelul mai nou in perioada aceea.


» Post actualizat in 05 Jun 2015 07:33

Man tu ai observat ca ala incerca sa sparga Opelul Corsa ? Nu ai incercat sa il opresti ?

Vad ca esti din Cluj, si ma gandesc ca sti unde am surprins acea faza. Am vazut ca barbatul care incerca sa deschida portiera era imbracat decent, ca masina are numar de Harghita si avand in vedere zona, care este foarte circulata, mai ales la ora aceea, am constatat ca este foarte putin probabil sa fie un om pus pe rele. Probabil ca si-a inchis cheile in masina si nu poate sa mearga dupa rezerve, ele fiind in alt judet.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Off topic:

 

Cred ca filmarea a avut loc pe Republicii. Eu il luam la intrebari pentru ca mi s-a parut prea pregatit omul de o asemenea situatie.

 

Eu am la activ 2 hoti de biciclete prinsi in flagrant. De fiecare data m-am oprit si am asteptat sa vina proprietarul. Desigur ca hotul s-a facut nevazut dupa ce i-am pus niste intrebari simple de genul ce culoare are bicicleta care sustinea ca e a lui si asta habar nu avea :)

 

On topic:

 

Eu merg deasemenea daily cu camera pornita prin Cluj si prind o multime de soferi idioti si pietoni neatenti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Ce tip de microfon extern folosesti?

La GoPro-ul meu, indiferent unde ascund microfonul extern tot inregistreaza vantul...e chiar enervant.

Salut!

 

Cand am cautat microfon nu am gasit de la Drift in tara, si daca comandam de afara nu imi ajungea la timp pentru intrunirea de 1 martie. Asa ca mi-am cumparat o lavaliera de pe internet (http://www.monacor.ro/product/show/2702/ECM-3005), nu mai tin minde de la ce firma. Tot cu transport si cu inca 2 bureti din aceea de protectie m-a costat cam 95 lei. Nu de mult am vazut ca se gaseste microfon Drift la eMag, tot in jur de 90 lei, cand nu o sa ma lipsesc de banii aceia o sa imi iau unul pentru ca nu sunt multumit 100% cu acesta. Nu este asa de clar sunetul.

 

Pur si simplu l-am pus in buzunarul de la geaca. Acela este rezervat doar pentru microfon, nu pun alte chestii in el ( de ex. chei) sa nu se auda. In oras este suficienta protectia asta. Afara nu chiar, la viteze mai mari se aude vantul un pic.

» Post actualizat in 05 Jun 2015 16:11

Oaaa, cat de liber poate sa fie traficul la voi :))

Nu chiar :)) de cateva saptamani lucreaza la niste strazi foarte importante in oras. Dimineata si dupa-masa e infernal traficul. Insa pentru noi, motociclistii, nu-i asa de grava situatia :D

Editat de Brapp SV
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...