adryan82 Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 (editat) Implicata in accident este motocicleta cu numarul de inmatriculare IF31WOW un Suzuki negru sport,pasagerul a fost luat de Smurd iar motocicleta a ramas la locul accidentului.Daca cunoaste cineva motocicleta sa anunte familia sau prietenii . » Post actualizat in 05 Jun 2015 17:07 Se pare ca este vorba de userul Razvan Hans. Editat Iunie 5, 2015 de adryan82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Sanatate motociclistului si pasagerului, sa speram ca nu este grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adryan82 Postat Iunie 5, 2015 Autor Share Postat Iunie 5, 2015 Rog un moderator sa adauge in titlu numarul de inmatriculare daca se poate.Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 sa fie ok ambi...alte detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George Șipoş Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Sa speram ca nu e nimic grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 N-am vazut un motociclist mai linistit ca Razvan Hans ..... sper din suflet sa nu fie grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adryan82 Postat Iunie 5, 2015 Autor Share Postat Iunie 5, 2015 Da,imi cer scuze...motociclistul a fost luat de smurd pasager nu stiu daca avea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Cristea Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Nu cunosc pe nimeni din ai lui ... Nici măcar numărul lui nu il am .. Am ieșit odată la o tura cu el .. E un băiețaș cuminte si preventiv . Sper sa fie bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Sper sa fie okay. Ochii in 7 parti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Offf,la fel îl cunoșteam pe Răzvan când am mers mai mulți colegi la o plimbare.Am rămas plăcut surprins cât de liniștit și precaut este. Sper fie bine. Multă sănătate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adryan82 Postat Iunie 6, 2015 Autor Share Postat Iunie 6, 2015 In accident au fost implicate 2 motociclete si o masina,se pare ca motociclistii au intrat in partea din spate a masinii. Starea lor de sanatate este buna,acestia au scapat cu cateva contuzii si zgarieturi.Sanatate multa si refacere rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Sanatate ambilor si refacere cat mai usoara! Razvane, sper sa revii in sa cat mai curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate