Alex Strîmbeanu Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Salut, Am gasit o cheie de moto Honda pe jos pe strada in zona Unirii - Calea Calarasi - Sf. Vineri - patiseria Georgi. Cu putin noroc poate gasesc posesorul si o inapoiez. Ca sa nu existe probleme o sa rog posesorul sa ne intalnim la motocicleta ca sa nu dau cheia aiurea altcuiva. Share pe Facebook si altele o sa va rog pe voi sa dati pentru ca eu nu prea am motociclisti in grupul de prieteni. Va rog sa ma contactati la alex <punct> strimbeanu <at> gmail <punct> com pentru detalii. PS: Sper ca am postat unde trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 gata, share pe fb, poate poate are noroc posesorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Strîmbeanu Postat Iunie 15, 2015 Autor Share Postat Iunie 15, 2015 (editat) Se pare ca pe breloc e scris un nume ori personal ori de firma si un numar de telefon, ambele putin lizibile (mai jos). Daca e un breloc custom pe care il recunoaste cineva poate dam de posesor asa. VI? A. Moro OLBIA <iconita telefon> 0789 60???? Editat Iunie 15, 2015 de Alex Strîmbeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tungus Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Ceva in genul asta e ce scrie acolo Passione Moto SRL Via Aldo Moro 111 07026 Olbia Sassari 0789-603015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Buna seara, este cheia motocicletei mele. Va las nr sotului si maine daca se poate sa va intalniti, clar si cu motorul ca sa demonstram ca e a noastra. Multumesc din suflet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Strîmbeanu Postat Iunie 15, 2015 Autor Share Postat Iunie 15, 2015 Buna seara, este cheia motocicletei mele. Va las nr sotului si maine daca se poate sa va intalniti, clar si cu motorul ca sa demonstram ca e a noastra. Multumesc din suflet! Super! Daca imi lasati numarul aici / private message aici / mail-ul din primul post va sun imediat si stabilim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Ce repede si ce fain ca s-a gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Multumesc din suflet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Strîmbeanu Postat Iunie 15, 2015 Autor Share Postat Iunie 15, 2015 (editat) Nu face nimic, ma bucur ca am dat de voi. --- Ca atare maine se returneaza cheia, banuiesc ca se poate inchide thread-ul. Am rugamintea daca trece un mod/admin pe aici sa editeze primul post si sa scoata adresa mea de mail din el ca sa evit botii care scaneaza forumuri pentru a colecta adrese pentru spam. Multumesc anticipat! Editat Iunie 15, 2015 de Alex Strîmbeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 sa se inchida dupa ce confirmi ca totul a fost ok. good job Alex , nou venit pe forum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Strîmbeanu Postat Iunie 16, 2015 Autor Share Postat Iunie 16, 2015 Cheia a ajuns la proprietar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Noroc ca a gasit-o cine trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate