G B V Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 http://www.reporterntv.ro/stire/motociclist-grav-ranit-intr-un-accident-petrecut-pe-bulevardul-lapusneanu Motociclist,dar fara permis.Bun paradox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 (editat) pai se deplasa cu motocicleta, deci este motociclist Editat Iunie 15, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
audi_A9 Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 (editat) "În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că motociclistului nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei autovehiculului condus" Adica avea permis de A2 si conducea motor de categorie A. Deci motociclist era, dar "utilajul" folosit nu era unul adecvat. Editat Iunie 15, 2015 de audi_A9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 irelevant! dex-ul zice asa: MOTOCICLÍST, -Ă, motocicliști, -ste, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care conduce o motocicletă; sportiv care practică motociclismul. 2.Adj. Care aparține motocicliștilor (1) sau motociclismului, privitor la motocicliști sau la motociclism; care folosește motocicleta. – Din fr.motocycliste. ) nu zice nimic de permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Nu credeam ca si honda cbr 600 rr are probleme la cadru si se rup asa usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Nenorocita lege cu categoriile astea si cu varsta , multi nu mai au rabdare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
audi_A9 Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 (editat) Eu voiam doar sa aduc detalii in rubrica... se pare ca am nimerit la lectia de limba romana si ora era inceputa deja! ))) Chill man! Ce stiu eu: rider cu A2, permis recent, echipament minim, experienta si talent discutabile (l-am vazut in evolutie, pardon, pilotaj, acum cateva saptamani, era ceva ce doar urma sa se intample). E la spital pt investigatii, probleme la picior, se pare ca la cap e ok. Se pare ca Cielo i-a intrat in fata. Cat a intrat, cum a intrat, pe ce banda era bikerul, cat de departe ... astea sa le clarifice politia, nu am fost la fata locului si nu le iau locul. Riderului ii doresc sanatate! Bine ca avea casca, nu e zi sa nu vad macar unul mergand pe motor fara casca, dar e doar problema lor! Stiu de la un prieten de-al meu, facea garzi la urgenta, veneau unii cu capul chiselita si in rest erau intregi, se uita la ei si nu mai avea ce sa le faca! Purtati macar nenorocita de casca ! Editat Iunie 15, 2015 de audi_A9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calimero2003 Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Nenorocita lege cu categoriile astea si cu varsta , multi nu mai au rabdare . Si mai multi raman in viata datorita "nenoricetei astea de lege" ... tu nu vezi ca majoritatea de-si rup gatul si picioarele au pana in 24 ani ... daca nu ar fi legea asta ,genul asta de accidente ar fii enorm de multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Si mai multi raman in viata datorita "nenoricetei astea de lege" ... tu nu vezi ca majoritatea de-si rup gatul si picioarele au pana in 24 ani ... daca nu ar fi legea asta ,genul asta de accidente ar fii enorm de multe. Problema este in alta parte nu la tineri , sistemul si legile ne duc la nenorociri , in alte tari se iau toate categoriile la 18 ani deoarece sunt tinuti in frau toti soferi si motociclistii , acolo unde legea e lege , drumuri bune si respect , pecand la noi e un fel de Rusia 2 , betivi , carute , gropi , animale , politisti de doi lei spagari , legi facute pentru cei vinovati , si multe altele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 pai se deplasa cu motocicleta, deci este motociclist pai nu prea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George Șipoş Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 (editat) Pacat, pacat ca omul nu-si recunoaste partea lui de vina si se bate in piept ca e nevinovat. Editat Iunie 15, 2015 de George Șipoş Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 ...s-au intalnit Pacala cu Tandala... So what? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
audi_A9 Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Riderul este la spital, cu tija in picior si o mana rupta. Deci relativ bine. Vor ramane de rezolvat problemele legale ale dosarului/anchetei ce vor urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate