Sari la conținut

audi_A9

Membru
  • Număr conținut

    402
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Buc
  • Carnet moto din
    Plastic!
  • Motocicleta
    VFR1200F 2014
  • Numar Moto
    Da!

Vizitatori Recenți Profil

984 citiri profil

audi_A9's Achievements

  1. Salonul e pentru a spori vânzările, dar când nu ai ce livra, ce sa mai sporești? Clienți sunt, fie ca sunt ei mulți/putini pentru vremurile astea, stocurile sunt mici, termenele de livrare foarte mari, astea sunt și motivele pentru care nu s-au prezentat marcile mari si motivele pentru care nu există multe mobre de test. Ce sa vinzi omului după ce testează, îi place si apoi vrea sa cumpere? Legat de locul de depozitare al echipamentelor, vedeți poza de mai jos... unii le foloseau, fiecare compartiment acea cheia lui, toate erau "free to use".
  2. Un pic de Adancata cu trotineta din dotare, plecat cu noaptea in cap, din curiozitatea de a vedea cum e la circuit (primul trackday), trebuia sa ma intorc cu aceeasi motoreta pe roti. Per total binisor, 2:24.7 fara nici o pregatire, 3 sesiuni la grupa D, prima sesiune cu antemergator, gume de strada Michelin Road 5. Bike odometer: 40k si ceva maruntis. Consum mediu pe ultimii 29k km: 7,1 l/100km. Greutate moto: 268kg Ampatament: 1550mm (18cm in plus fata de un cbr600rr 2008), adica mult :))) Dar a fost super distractiv.
  3. Maximul de alcool in sange este cam la 1 ora dupa ce bei (ma refer la cei care beau rezonabil un pahar sau doua, nu la cei stationati sub robinetul butoiului). Deci mai bine pleci imediat ce ai baut, decat dupa o ora. Pe de alta parte, sa bei si sa te urci pe motor intr-o zona care a fost full de politie toata ziua, e ca si cum ti-ai cauta-o. Si ai gasit-o! Printre altele, mersul pe motor necesita echilibru, de-aia ai cazut, nu ca gume reci, bla, bla.. iar alcoolul nu ajuta la regasirea balansului. Cel mult era condens pe jos sau pe marcaj, ca umiditatea a fost si este mare, dar principalul factor sunt gradele din sange. Trage concluziile si macar sa nu mai cazi in aceeasi greseala. Nu apreciez nici recunoasterea greselii desi e importanta, e mai bine sa gandim de doua ori inainte, sigur gaseai pe cineva sa iti duca mobra, puneai un anunt pe grupul moto de ct, gaseai un biker disponibil, preferabil treaz. :))
  4. Vreau si eu detalii din tură, cum a fost, traseul, cu ce motor ai fost, starea drumului, daca sunt taxe de care nu stiai sau lucruri care trebuie făcute din timp...
  5. Ai voie sa ridici drona fara aprobare in Grecia sau se plătește?
  6. VFR1200 nu are VTEC
  7. audi_A9

    Accident pe A3

    Da, era mai veche întâmplarea, posibil sa fie de anul trecut, trece timpul repede. Aici am inteles din start ca nu ar fi ei, făceam doar o paralelă. Atunci au zis cativa singuri ca sunt "loviti" de alcool ca doar nu i-am întrebat eu. In rest, părea un grup bun. Păcat ca sunt si uscături. Multi se dau pe mobre, chiar cu un grup mare, dar e posibil ca unii sa fie "sprițuiți" ceea ce nu ar trebui sa aiba nici o legatura cu motociclismul sau cu alte vehicule pe drumuri publice. In grup de vitezane, accidentele pot aparea usor din viteza + neatentie sau dintr-o apropiere la care "pala de vânt" face diferenta !! RIP pt cel care s-a dus.
  8. audi_A9

    Accident pe A3

    Mitul imperium nu il stiam ,dar i-am intalnit la CT la o înmormântare, ei veneau de undeva din sudul litoralului, liderii tot ziceau ca au tras bine din sticla pana dimineata, ca sunt încă "loviti" de aburi si ca mai au drum lung dupa. Probabil veniseră la inmormantarea baiatului doar să aibă timp să se trezească. Acum aud ca uzual fac accidente. Este trist, dar dupa ce i-am cunoscut nu mai e de mirare.
  9. audi_A9

    accident Suceava

    quote name="oziero" post="4486174" timestamp="1535970271"] La intrarea in Suceava dinspre Falticeni, zona Metro, b-dul 1 Decembrie 1018 Chiar 1018 sa fi fost anul unirii? Asa a facut, dar de ce ar fi ideal sa culci motorul? Franezi mai bine cand inca esti pe el. Altfel glisezi pana ti-o iei. Probabil ca tine si de skill si de dotarea cu abs a mobrei care in cazul de fata ar fi facut diferenta in a frâna suficient cat sa poata sa ocolească prin stanga. Motorul era de mult pe jos, se vede pe film si nu a ajutat deloc. Ba chiar din contra, zic ca le-a luat toate șansele. Pe de altă parte, vad o lipsa totala de instinct de conservare, vezi va vine ala din fata cu matahala si tu nu ai nici macar o strângere de inimă încât să reduci viteza sa iti dai singur o sansa? Prea merg unii de parca ar fi ultima zi...
  10. Coloana nu se oprise, inca curgea. Idiot si vinovat moral e ala cu masina ca a oprit sa lase pe unul care iesea de pe drum secundar. Niste idioti, regulile sunt reguli. Constati ca prioritatea iti e potrivnica? Stai cuminte si astepti... Tare imi place cand unii inteleg prioritatea ca pe ceva care ii e dat lui si el o imparte generos doar cui crede el ca merita, ca doar poate dom'le, e proprietatea lui personala. Inteleg ca poti sa ii faci un bine unuia cand iese de pe drum lateral dar aici nu vad binele castigat. Motoristii au si ei vina lor, in primul rand nu au cascat ochii cand mergeau pe unde nu trebuia, se vedea bine spatiul liber lasat intre masini. Si pana la urma vedeau peste toate masinile. Bine ca s-au ridicat amandoi! E tot ce vad bun de aici... si vremea, perfecta!
  11. Motociclistul a accidentat un pieton ce traversa neregulamentar. Din pacate decedati amandoi, pietonul si motociclistul. Trist! http://www.reporterntv.ro/stire/constanta-doliu-la-spitalul-judetean-un-medic-rezident-a-murit-dupa-ce-a-lovit-cu-motocicleta-o-femeie-galerie-foto
  12. pff, abia am venit de acolo, ingrijorator si trist pentru orice biker. Se vede ca o ardea cu genunchiul prea jos, de-aia i l-au pus in ghips (mai ales la cat a plouat). ) insanatosire grabnica si km placuti tuturor!
  13. Edificator clipul si drumul arata excelent. Bucata aia de macadam inteleg ca nu e parte din traseu, mobra mea nu inghite "off-roade"!
×
×
  • Creează nouă...