Daniel Visan Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Stiu ca majoritatea raspunsurilor vor fi: " trebuia sa iti iei HORNET " Ideea este urmatoarea; am primit un CBR 600 F3 si as fi tentat sa ii dau carenele jos sa i se vada motorul si sasiul (e placerea mea...). Partea din fata evident va suferi modificari, intrebarea mea este daca vor fi probleme in ceea ce priveste autenticitatea? Voi avea nevoie de ceva omologari? Imi cer scuze daca asta s-a mai discutat pe undeva dar eu nu am gasit...(sunt nou pe aici) Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HCC Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 (editat) Acest CBR este F2 LE : cine i-a pus semnalizarile in dreptul ram-air ? Editat Iunie 17, 2015 de HCC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 De ce nu îi faci autenticitatea înainte să te apuci de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 exact...fa-i intai r.a.r-ul si dupa poti sa te apuci de ea...iar ca raspuns la intrebarea ,,se poate,,....da se poate eu am avut un cbr f2 naked neinmatriculat...si s-a inscris...bineinteles cu ceva intre acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Visan Postat Iunie 17, 2015 Autor Share Postat Iunie 17, 2015 (editat) e inmatriculata, tot...acte in regula, la zi....imi era teama sa nu ma ia ulterior ca e modificata neautorizat » Post actualizat in 17 Jun 2015 20:00 Acest CBR este F2 LE : cine i-a pus semnalizarile in dreptul ram-air ? Am primit-o...nu stiu cine a mesterit inainte la ea... in talon e scris F3...nu stiu ce sa zic... e din 98' si din cate am vazut F2 s-a facut doar pana in 95' » Post actualizat in 17 Jun 2015 20:06exact...fa-i intai r.a.r-ul si dupa poti sa te apuci de ea...iar ca raspuns la intrebarea ,,se poate,,....da se poate eu am avut un cbr f2 naked neinmatriculat...si s-a inscris...bineinteles cu ceva intre acte Unde gasesc piese respectiv partea din fata pt a-l modifica? S-ai schimb farul... Editat Iunie 17, 2015 de Daniel Visan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 partea din fata e tot a ei...farul cu masca se gaseste pe net...caut far naked acerbis... pt ghidon a fost schimbat jugul de sus cu totul cu unul pt ghidon inalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Visan Postat Iunie 17, 2015 Autor Share Postat Iunie 17, 2015 partea din fata e tot a ei...farul cu masca se gaseste pe net...caut far naked acerbis... pt ghidon a fost schimbat jugul de sus cu totul cu unul pt ghidon inalt Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 F2 s-a produs pana in 94, este probabil un F3 cu, carene de F2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Visan Postat Iunie 18, 2015 Autor Share Postat Iunie 18, 2015 F2 s-a produs pana in 94, este probabil un F3 cu, carene de F2. Probabil asta e misterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 (editat) Daca vrei sa il dezbraci, nici cu partea din fata nu mai ai ce sa faci, iti trebuie un far cu suport de naked, o improvizatie la ram air, nu este asa simplu, alte ceasuri.... Editat Iunie 18, 2015 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Visan Postat Iunie 18, 2015 Autor Share Postat Iunie 18, 2015 Daca vrei sa il dezbraci, nici cu partea din fata nu mai ai ce sa faci, iti trebuie un far cu suport de naked, o improvizatie la ram air, nu este asa simplu. Mai vedem...ma interesa intai daca am problema cu politia ca am schimbat "arhitectura" motorului ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Trebuie sa ai culoarea din talon, lumini,stop,semnalizari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Visan Postat Iunie 18, 2015 Autor Share Postat Iunie 18, 2015 Trebuie sa ai culoarea din talon, lumini,stop,semnalizari. Culoarea o ia de pe rezervor banuiesc:)) Altundeva de unde daca ii dau carenele jos;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Daca sunt in mintile lor, m-ar interesa carenele, cand vrei sa renunti la ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Visan Postat Iunie 18, 2015 Autor Share Postat Iunie 18, 2015 Daca sunt in mintile lor, m-ar interesa carenele, cand vrei sa renunti la ele... Nu stiu inca...probabil la toamna cand intra in garaj... Avem voie sa publicam aici date de contact, ceva? Sa tinem legatura in caz ca le doresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 F2 s-a produs pana in 94, este probabil un F3 cu, carene de F2. exact mai sunt inca multe modele de f3 ce au mai folosit inca codita de pe f2...diferentierea o face partea frontala » Post actualizat in 18 Jun 2015 08:57 Daca vrei sa il dezbraci, nici cu partea din fata nu mai ai ce sa faci, iti trebuie un far cu suport de naked, o improvizatie la ram air, nu este asa simplu, alte ceasuri.... la ram air...nu ai nevoie de nimic...pur si simplu tai gaturile alea exact la nivel cu,cadru numai sa fie orientate spre in fata » Post actualizat in 18 Jun 2015 08:57 Culoarea o ia de pe rezervor banuiesc:)) Altundeva de unde daca ii dau carenele jos;)) iti ramane culare pe codita,aripi ,jante,,are de unde lua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Visan Postat Iunie 18, 2015 Autor Share Postat Iunie 18, 2015 multumesc de ajutor, tutror Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 e F2 , vezi discurile fata , telescoapele , cele de F3 difera. Uite aici cand eram tanar si aveam timp aveam si eu F2/3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate