soso-bum Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 salutare tuturor postez si aici in speranta ca poate sunt si mureseni care vor sa mearga la BRNO la motogp 14-15-16 august 2015. personal, am luat bilete + cazare la 20 km de circuit. ma voi deplasa cu un turism pana acolo. astept cu interes sa facem un grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 E u plec la Brno, insa cu mobra putem face un grup sa vedem citi ne stringem. Cam departe ai luat cazare in zilele respective este mare aglomeratie si ajungi cu greu in zona circuitului, mai ales ca nu ai voie sa urci cu mobra sau masina sus la circuit, asa era acu citiva ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 23, 2015 Autor Share Postat Iunie 23, 2015 chiar daca ma duc pe jos 2 km tot ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Vedeti ca etapa de la Brno s-ar putea sa se anuleze. Deocamdata au suspendat vanzarile de bilete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 28, 2015 Autor Share Postat Iunie 28, 2015 s-a remediat problema (lipsa fondurilor) deci daca mai sunt doritori sa facem un gasca, macar pentru socializare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Iunie 28, 2015 Share Postat Iunie 28, 2015 Cred ca este prea devreme pt. Brno, oricum sper sa apara si altii in fiecare an au fost. p.s. sintem doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emypavel Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Merg si eu cu prietena, in 14, 15 vom fi in Praga si in 16 revenim in Brno pentru cursa, ne auzim la telefon si ne intalnim pe acolo. Noi am gasit loc doar la peluza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirage777 Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Salutare, Si eu merg la Brno cu un prieten cu motoarele. Iesim din tara pe la Cenad vineri dimineata pe la 8 direct catre Brno cu pauze doar de alimentare si mancare.(sa spreram ca fara alte probleme) Nu ne am gasit cazare si incercam sa gasim la fata locului ceva pensiuni. Daca sunt doritori poate ne intersectam. Ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iulie 24, 2015 Autor Share Postat Iulie 24, 2015 Merg si eu cu prietena, in 14, 15 vom fi in Praga si in 16 revenim in Brno pentru cursa, ne auzim la telefon si ne intalnim pe acolo. Noi am gasit loc doar la peluza! o sa te sun emy eu am rezervat hotel in praga dupa etapa,adica duminica seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cor72z_dani Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 salut soso,impreuna cu prietena am dori sa mergem la brno..momentan m-am uitat de bilete si inca mai sunt la vanzare..da-mi te rog ceva detalii despre ce cazare ai gasit,de unde ai luat bilete si daca ar fi sa mergem impreuna tinand cont ca suntem din buc cam ce plan ai avea:D:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate