rares_04cpl Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 salutare , m-am gandit sa-mi prezint si eu motorul , e vorba de un suzuki sv 650 din 2003 , cumparat de la motomus ,motorul are 23.000 km IN BORD , reali nu comentez, insa discurile cu uzura foarte mica ,gumele cu dot 05 spate si 04 fata plus proprietara din italia o femeie de 42 de ani plus starea foarte originiala a motorului imi cam inlatura banuielile, deocamdata nu voi circula cu el insa urmeaza un set de gume plus un set de crashpaduri plus o toba aftermarket , fara sa uit de ulei si filtre:D Deocamdata doar o poza cu micuta , mai multe ii voi face cand ma apuc de umblat la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Să-l folosești sănătos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony mik Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Multe plimbări lipsite de evenimente și încununate de cer senin și asfalt uscat! Să te plimbe sănătos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Spor la invartit roata! Ia zi, cum ti se pare V-ul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iunie 25, 2015 Autor Share Postat Iunie 25, 2015 multumesc mult tuturor, pana acuma nu l-am incercat decat pana in treapta 1 pentru ca azi a plouat toata ziua , oricum fata de gs o sa fie un upgrade , sa vedem cat o sa-mi placa in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 (editat) Sa o stapanesti sanatos ! lichidu de frana, ulei, gumele si esti bund e drum ! Editat Iunie 25, 2015 de TwinS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Și antigel. Ca nu s-a pomenit de el. Plimbări plăcute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
on-x Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 frumos agregatu... sa il stapanaesti sanatos si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 13, 2016 Autor Share Postat Februarie 13, 2016 update , m-am ocupat unpic de jucarie , a primit anvelope dunlop qualifier 2 , furtune de frana venhill si toba gpr , mai urmeaza servisare la furca , si cand da caldura ulei bujii noi si la drum:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Mai 6, 2016 Autor Share Postat Mai 6, 2016 azi a fost prima zi cu motorul , merge excelent , toba suna demential . multumesc celor ce m-au ajutat cu accesorizarea! » Post actualizat in 05 Jun 2016 16:15intre timp am reusit s-o inmatriculez, problema cu consumul a disparut dupa o sincronizare a clapetelor +un filtru sport KN , acum mai are nevoie doar de benzina si timp liber. » Post actualizat in 05 Jun 2016 16:15 azi a fost prima zi cu motorul , merge excelent , toba suna demential . multumesc celor ce m-au ajutat cu accesorizarea! » Post actualizat in 05 Jun 2016 16:15intre timp am reusit s-o inmatriculez, problema cu consumul a disparut dupa o sincronizare a clapetelor +un filtru sport KN , acum mai are nevoie doar de benzina si timp liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate