mihai24 Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 am vazut acum spre seara chiar in dreptul metro ploiesti un accident moto ,stia cineva in ce stare este baiatul?am mers si la urgente dar mi-a zis ca este la investigatii » Post actualizat in 01 Jul 2015 18:48din ce am vazut era implicata o motocicleta neagra,naked parca si un vw pasat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Am inteles ca numărul motorului este PH 69 PAA și eu din câte știu am văzut numărul ăsta de câteva ori prin vălenii de munte dacă nu mă insel. Scrisese cineva pe fb ca ar fi destul de grav. Nu știu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Iulie 2, 2015 Autor Share Postat Iulie 2, 2015 http://www.observatorulph.ro/eveniment/54811-accident-in-sensul-giratoriu-de-la-metro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 si eu "PH 69 PAA și eu din câte știu am văzut numărul ăsta de câteva ori" prin Ploiesti ,stie cineva mai multe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikel1992 Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Sper sa nu gresesc si sper sa nu fie baiatul care cred eu ca e. Imi amintesc de PAA sta la Bucov , la iesire spre Ploiesti, sper sa nu fie el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate