xsGhost Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Mi-ar placea sa-mi pun un set de cauciucuri enduro gen Pirelli MT60 R (120/180) pe un supersport. Ceva de genul: http://www.pneurimoto.ro/cumpara/pirelli-enduro-street-mt60-rs-180-55-17-73w-spate-tl-9064 http://www.pneurimoto.ro/cumpara/pirelli-mt60-r-corsa-f-120-70-17-58v-fata-8430 Poate sa-mi spuna cineva care a incercat (sau cel putin sa fie in tema si sa stie despre ce vorbeste) daca ar afecta in mod negativ manevrabilitatea si aderenta motorului pe asfalt? La ce sa ma astept? O sa explodeze? Sau sacrific doar un pic de aderenta la unghiuri mari de inclinare si viteze mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 de curiozitate, de ce ai face asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Ca in misiune imposibila pe triple speed.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat Iulie 2, 2015 Autor Share Postat Iulie 2, 2015 de curiozitate, de ce ai face asta? am vazut de curand mad max fury road, si cred ca ar arata cool don't judge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 (editat) vrem si noi o poza dupa mesterire, bafta Editat Iulie 2, 2015 de rola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 de curiozitate, de ce ai face asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat Iulie 3, 2015 Autor Share Postat Iulie 3, 2015 Asa ceva m-ar interesa, dar pe jentile ei de 120 si 180 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 avea un tip niste cauciucuri de ploaie pe o vitezana, aratau belea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 daca gasesti cu indice de viteza suficient si sa fie cauciuc M+S , vei fi surprins cat de aderent este ... acum pentru clasa "teoretic de enduro" de 1200-1300 cc (100-160 hp) sunt anvelope mult mai "agresive" decat speri tu ca vei gasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat Iulie 10, 2015 Autor Share Postat Iulie 10, 2015 ma refeream la acele anvelope cu indice de viteza W, de 120, respectiv 180, din link-urile din primul post ce altceva as putea gasi in afara de MT60 pt aceste dimensiuni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate