SyDemon Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Aveti idee cine poate face service'are la un amortizor de voblaj Gubellini (sau daca se poate face) Cu timpul, am tot trecut prin toate click'urile si am ajuns la nivelul maxim al setarilor (24) dar parca simt ca si'a pierdut din "potenta" si as vrea cumva sa'l "intaresc" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 (editat) Inauntru are un piston, pistonul are pe el un segment care asigura presiunuea. Acel segment s-a uzat, trebuie schimbat. Problema e unde gasesti acel segment. Eu am Hyperpro, am avut aceeasi problema, am rezolvat-o cu alt segment recuperat de la alt amortizor distrus la un accident. Editat Iulie 7, 2015 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 7, 2015 Autor Share Postat Iulie 7, 2015 Ce'mi spui tu eu traduc prin boala lunga..moarte sigura. Ar trebui sa m'apuc de cautat un alt amortizor sa inteleg ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Uleiul mai gros nu-i prelungeste putin durata de viață? Gen daca acum esti la reglajul 24, schimband uleiul sa scada cel putin 10 reglaje...si asa mai tragi de el ceva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Daca nu are compensator de azot face cavitatie si amortizarea scade abrupt. Uleiul trebuie sa fie subtire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 7, 2015 Autor Share Postat Iulie 7, 2015 (editat) La aia ma gandeam si eu ..dar cum sunt atehnit complet... astept si eu un raspuns Update: ok am inteles... ma apuc de cautari Editat Iulie 7, 2015 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Bine de stiut ! Daca nu are compensator de azot face cavitatie si amortizarea scade abrupt. Uleiul trebuie sa fie subtire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate