Bullet Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Salutare, Am achizitionat de curand un Bandit S din 2002 de care sunt foarte multumit, insa o mica chestiune ma scoate din minti, si anume: Intre 4700 si 6000 de rotatii (in orice treapta de viteza, chiar si la ralanti) are un bazait foarte puternic si foarte enervant, care mi se pare ca vine dinspre bord. S-a mai confruntat cineva cu o problema asemanatoare? Se poate remedia cumva? Io stiu, niste garnituri de cauciuc, ceva ? Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Veltan Catalin Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 E cumva o vibratie? Si doar in decelerare? Am observat si eu chestia asta la Hornet dar nu ma deranjeaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 la fel e si la mine, GSf650/2005 - pare a fi un sunet din ornamentele laterale de sub rezervor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Acelasi lucru si la al meu tot S. Au slabit plasticele in timp. Verifica suruburi, eventual monteaza tampoane de cauciuc intre bord si carena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bullet Postat Iulie 8, 2015 Autor Share Postat Iulie 8, 2015 (editat) E cumva o vibratie? Si doar in decelerare? Am observat si eu chestia asta la Hornet dar nu ma deranjeaza! E un fel de vibratie, da, insa asa cum am precizat, bazaie/vibreaza in orice circumstanta, in acceleratie, in ralanti, in deceleratie, dar doar intre 5000-6000 +-. Editat Iulie 8, 2015 de Bullet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Verifica pinul care se ocupa de blocarea ghidonului. E metalic si locasul sau asemenea. In cazul meu asta a fost cauza bazaitului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Eu am descoperit ca era de la oglinda,avea o contragreutate pusa in carcasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 (editat) dar doar intre 5000-6000 +-.Se cheama rezonanta. De asta au capetele de ghidon plumb in ele. Editat Iulie 9, 2015 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate