FlaviusTm Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Am nevoie de ajutorul vostru.Am schimbat toba stock de la Yamaha R6 2007,cu o toba Mivv double gun slip on ce a fost pe un Hornet.Intre tobele mivv pt hornet si r6,dif e urechiusa de prindere si un unghi.Dupa ce am facut adaptariile necesare,acel unghi tot nu a iesit perfect si gazele evacuate imi sunt evacuate in bascula si imi incalzeste ff tare bascula.Ar putea creea vreo problema?Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 O sa-ti curga vaselina de pe la rulmenti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Se decaleste bascula si la acceleratii puternice se indoaie. Ii poti pune un radiator ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviusTm Postat Iulie 12, 2015 Autor Share Postat Iulie 12, 2015 Am gasit ceva pe net,si la cel din videoclip la fel sunt eliminate gazele. Multumesc de sfaturi si ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 Filmul nu spune ca e bine sau prost montata, Si tu poti face un film si-l postezi pe yotube, Nu are nici o relevanta. Gazele alea au 500gr cind ai full gaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviusTm Postat Septembrie 14, 2015 Autor Share Postat Septembrie 14, 2015 Am masurat temperatura cu pistolul de temp.Temp este de 61 grade C. Am facut comparatia cu un akrapovic megaphone,montat tot pe un R6,aceasi temperatura.Suplimentar am montat doua protectii homemade pe capetele tobei,just in case.PS:Toba se vinde pentru ca este mult prea galagioasa (nu am db killer). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Bascula n-are nici pe naiba daca se incinge un pic insa eu as verifica daca nu cumva caldura se propaga pana in etrier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate