MrMemo Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 (editat) sal to all! am si eu o problema si daca ma gandeam daca ma poate ajuta cineva? mi-am luat A si am un ij jupiter 4 care sincer nu stiu ce are pt ca nu ma pricep la motoare.si poate stie cineva un service prin bucuresti. Editat Decembrie 18, 2006 de MrMemo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 sal to all! am si eu o problema si daca ma gandeam daca ma poate ajuta cineva? mi-am luat A si am un ij jupiter 4 care sincer nu stiu ce are pt ca nu ma pricep la motoare.si poate stie cineva un service prin bucuresti. service la o comunista...hmmm....mai bine astepti aici un baiat cu comunista care are timp si te poate ajuta bafta...si felicitari pt permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 eu sunt din ct. daca esti p-aproape da un mesaj si ne vedem intr-o duminica felicitari pt A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 sunt cativa oameni care stiu ce fac, unul ar fi kombat, aici pe forum, mai e un mos prin titan, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 service pentru Ijuri 0723172823: Pedro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate