arheologul Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Salut, nu stiu daca postez unde trebuie. Am cumparat semnalizari universale cu becuri incandescente de 10w si stau mereu aprinse. Nu vreau sa pun rezistente sau sa fac improvizatii. Vreau sa schimb releul original de 21w cu unul de 10w numai ca al meu are 3 pini iar pe piata gasesc aproape doar cu 2 pini. Am gasit aici un releu, am cautat pe site-uri informatii despre el si cica comuta la 10/21w, dupa cum scrie aici. Ce inseamna asta? Mi s-ar potrivi? Ca n-as da pe asta aproape 100 de lei, cu tot cu transport. As prefera sa am pe viitor releu de 10w fiindca majoritatea semnalizarilor universale de care abunda piata sunt pe 10w. Merci PS: stiu ca-s multe topicuri doar ca sunt despre led-uri dar pe mine nu ma intereseaza sa trec pe led. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 (editat) Alea pentru led functioneaza si cu becuri. Indiferent de putere, vor licari cu aceeasi frecventa. Editat Iulie 14, 2015 de cristidb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arheologul Postat Iulie 14, 2015 Autor Share Postat Iulie 14, 2015 Să înțeleg că dacă-l cumpăr pe respectivul releu de 10/21W semnalizarile mele de 10W vor clipi normal, intermitent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Probabil ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 (editat) Salut, nu stiu daca postez unde trebuie. Am cumparat semnalizari universale cu becuri incandescente de 10w si stau mereu aprinse. Nu vreau sa pun rezistente sau sa fac improvizatii. Vreau sa schimb releul original de 21w cu unul de 10w numai ca al meu are 3 pini iar pe piata gasesc aproape doar cu 2 pini. Am gasit aici un releu, am cautat pe site-uri informatii despre el si cica comuta la 10/21w, dupa cum scrie aici. Ce inseamna asta? Mi s-ar potrivi? Ca n-as da pe asta aproape 100 de lei, cu tot cu transport. As prefera sa am pe viitor releu de 10w fiindca majoritatea semnalizarilor universale de care abunda piata sunt pe 10w. Merci PS: stiu ca-s multe topicuri doar ca sunt despre led-uri dar pe mine nu ma intereseaza sa trec pe led. Pai inainte releul iti functiona? Daca e de 21W trebuie sa mearga. Ai semnalizari de 10w dar vezi ca sunt comandate cate doua, adica releu de 20w. Poti lua orice releu de scuterica chiar daca are doar 2 pini, faci mici modificari la cupla. Editat Iulie 14, 2015 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arheologul Postat Iulie 14, 2015 Autor Share Postat Iulie 14, 2015 (editat) Releul de 21 le aprinde doar ca stau aprinse, nu clipesc si nu se aude clic-clac ci un clic continuu. O sa-l iau, totusi, pe cel verde cu 3 pini. Apoi mai vorbim. Merci LE: ce modificari sa fac la cel cu 2 pini daca asta nu merge? Editat Iulie 14, 2015 de arheologul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Releul de 21 le aprinde doar ca stau aprinse, nu clipesc si nu se aude clic-clac ci un clic continuu. O sa-l iau, totusi, pe cel verde cu 3 pini. Apoi mai vorbim. Merci LE: ce modificari sa fac la cel cu 2 pini daca asta nu merge? Eu te intrebasem daca el inainte mergea, intelesesem ca le tine aprinse tot timpul. La 2 pini trebuie sa identifici in vechea cupla +12 si semnalul, pentru asta pui contactul si vezi pe care pin apare 12v fata de sasiu, pe urma pui pe ohmetru cea mai mica valoare si din cele 2 ramase alegi unul si masori intre acesta si masa, actionand semnal stanga sau dreapta ar trebui sa vezi o diferenta, daca observi ceva asta e semnalul daca nu probabil celalalt pin este, pentru verificare treci si pe celalalt. Astea sunt cele doua conexiuni care vin la releul cu doi pini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate