DaVinci_Tm Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Salut, Stiti cumva o firma de rent-a-car in Cluj care ar putea avea vreo masina disponibila pentru inchiriere incepand de maine 31/07/2015 pana in 05/08/2015. O cunostinta aterizeaza pe aeroportul Cluj, din Italia si are nevoie de masina ca sa ajunga pana in Jud. Suceava la o nunta. Zborul de intoarcere va fi tot din Cluj deci si predarea masinii tot aici se va face. Am sunat pana acum la Autonom si la Rodna trans dar nu au nimic disponibil. Multumesc. de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 vezi in piata-az.ro dar si in incinta aeroportului este succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthy Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 http://libertyrentacar.ro/?gclid=CICX7ODWgscCFcXHtAod9ZQJGA sau Hermin Grup : agent Rent a Car: Emil GhiranTel: +40 747 187 812 mail:office@rentacarincluj.roBulevardul 21 Decembrie 1989Cluj-Napoca400105 http://herminrentacar.ro/rezervari/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Eu lucrez de un an cu TIM rent-a-car si is foarte seriosi, au masini bune, preturi ok si garantie mica. 0745.179.555 - Daniel Au sediul langa aeroport Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 are mai multe modele de masini,dupa bani.preturile incep de la 50 lei fara garantie.eu am colaborat cu el,baiat de nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaVinci_Tm Postat Iulie 30, 2015 Autor Share Postat Iulie 30, 2015 Multumesc tuturor de ajutor.I-am recomandat sa incerce la firmele din aeroport. Inainte sa deschid topicul nu stiam ca sunt atatea firme care au reprezentanti si in aeroport.O seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate