Cataaa Postat Mai 12, 2004 Share Postat Mai 12, 2004 A mea e mai marfa k a voastra. e Dna tunat exterior galben+albastru. Poza asta nu e asa actuala. da sa`l vedeti acuma cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Mai 12, 2004 Share Postat Mai 12, 2004 A mea e mai marfa k a voastra. e Dna tunat exterior galben+albastru. Poza asta nu e asa actuala. da sa`l vedeti acuma cum arata si ale noastre sint mai mari ca a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 12, 2004 Admin Share Postat Mai 12, 2004 si ale noastre sint mai mari ca a ta true..true.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Mai 12, 2004 Share Postat Mai 12, 2004 Mamaaa..... Ce frumoasa e. Nu o vinzi? E aia cu motor de rasnita sau aia cu chit de masina de spalat? No offence dar totusi e un scuter, asa ca ar putea face furori la scutere. Si daca nu cumva ai vrut sa faci o gluma cu "a mea e mai frumoasa decat a voastra" acum e timpul sa o dai pe gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maR1 Postat Mai 13, 2004 Share Postat Mai 13, 2004 si ale noastre sint mai mari ca a ta nu e cazul tau coxane ...asa mi-a spus nitescu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Mai 13, 2004 Share Postat Mai 13, 2004 lasati mai omul in pace ... cred ca e fata si DNA-ul e bunicel pt ea ori motocicletele sub 600 e naspa pt voi, care este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Mai 13, 2004 Share Postat Mai 13, 2004 lasati mai omul in pace ... cred ca e fata si DNA-ul e bunicel pt ea ori motocicletele sub 600 e naspa pt voi, care este? ez rider, eu am moto mai misto ca a ta, asa ca mucles, dar sa vezi cum o sa o fac acum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Mai 13, 2004 Share Postat Mai 13, 2004 nu e cazul tau coxane ...asa mi-a spus nitescu... tu ai incredere in astia care nu mai vad bine ma>?! sper ca nu te duci la vreun drum lung cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svalentins Postat Mai 13, 2004 Share Postat Mai 13, 2004 am un sac de rezervor daca te intereseaza pt dna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svalentins Postat Mai 13, 2004 Share Postat Mai 13, 2004 il dau cu 600.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 Pai oricum o vinde, asa ca nu cred sa il mai intereseze sacul, da' incearca cine stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 lasati mai omul in pace ... cred ca e fata si DNA-ul e bunicel pt ea ori motocicletele sub 600 e naspa pt voi, care este? ez rider, eu am moto mai misto ca a ta, asa ca mucles, dar sa vezi cum o sa o fac acum.... thought so... marimea conteaza ... ) da' numa' la unele si oricum degeba e mare daca nu sta sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Mai 16, 2004 Autor Share Postat Mai 16, 2004 C fel de rucsac? Porbagaj din ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 lasati mai omul in pace ... cred ca e fata si DNA-ul e bunicel pt ea ori motocicletele sub 600 e naspa pt voi, care este? ez rider, eu am moto mai misto ca a ta, asa ca mucles, dar sa vezi cum o sa o fac acum.... thought so... marimea conteaza ... ) da' numa' la unele si oricum degeba e mare daca nu sta sus la noi macar e mare, la tine e si mica si nici nu se ridica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 C fel de rucsac? Porbagaj din ala? A zis tank-bag (adica plasa d-aia de-o pui pe rezervor) nu top/side case, da' eu zic sa nu-l iei ca nu te mai poti lipi de rezervor cand mergi tare cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate