Sabin_gabriel Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Ar trebui organizate mai multe evenimente si in S-Estul tarii, plaja Brailei si imprejurimile de pe malul garlei sunt primitoare, nu inteleg de ce nu prea se arunca lumea. Weekend placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 pt ca-n sud / sud-est sunt plictisitoare drumurile....campie, nu tu curbe, nu tu munti. de ce mai toti din Bucale o taiem spre munti si nu spre dunare? pana la Braila sunt 200 de km de nimic...ma rog, de comune/orase si drum drept. daca ai altceva inafara de cruiser te cam lasa rece. Singura intrunire misto fara altitudine e Seawolves, pt ca e la mare Se pare ca la Rasnov nu s-a stricat nimic, ci n-a evoluat de ultima oara cand am fost, in 2010.... mereu am fost prins in perioada ei de atunci PS: Luati cazare undeva langa camping, asa aveti si conditii umane de kakapishu/dus/somn si destrabalare de nipreala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Din pacate anul acesta nu am reusit sa ajungem la chefuiala deci nu ne putem spune parerea ( dupa cum spuneau unii e la fel ca anii trecuti , atunci este maxim ce poti obtine de la locatia respectiva si proprietarii acesteia ) , dar mi-as dorii un singur lucru sa vorbeasca si sa judece doar cei care au mai organizat ceva ........... sau cei care au participat si inafara tarii la intalniri moto .......... restu de can can Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Tb sa fim toti sefi de cluburi? Si tb sa trecem si granita?Suntem participanti si ne place sa venim dar in conditii ceva mai bune.Zic asta pt k am f la multe intruniri si a fost totul ok.K si cazare, pret mancare, organizare ,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate