Rimio Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Pe Calea Plevnei, colt cu strada Barierei. Desi m-am oprit, mintea imi era in alta parte si am retinut foarte putine detalii. Mai era doar politia si (cred) soferita masinii care a acrosat motocicleta. Motocicleta era un cruiser mic cu numere de Prahova. Unul din politisti mi-a spus ca rider-ul e ok, dar a fost luat la spital pentru verificari. Nu am intrebat si altele pentru ca politistii erau ocupati cu luat declaratii, dar cum stiu intersectia aia si dupa pozitia vehiculelor cel mai probabil masina a facut stanga fara sa acorde prioritate si a lovit moto. Daca aveti alte detalii, poate postati aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackmuumba Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 am trecut la cateva minute dupa ce ajunsese echipajul smurd, nu am vazut bine numarul era ceva cu 05 ?RK. la intoarcere era un motopolitist care astepta impreuna cu soferita un echipaj pentru masuratori... vizibilitatea e excelenta acolo, in cel mai rau caz a venit pe b2 mascat de o duba pe b3 care a facut si ea stanga sa intoarca sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat August 7, 2015 Autor Share Postat August 7, 2015 Este procedura sa se trimita motopolitisti la accidente moto? Sau doar intamplare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackmuumba Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 nu, dar au timpi de interventie net superiori mcv-urilor. dupa-amiaza sunt vreo 2 care patruleaza in zona gara de nord, grozavesti, splai... ajung imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShErPiShOr Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 nr moto PH 05 KFK, am oprit si eu la putin timp dupa accident. Politistii mi-au spus ca riderul e la spital, dar ca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Cum naiba ca la majoritatea accidentelor de moto , sunt implicate femei... si batrani , dar acolo exista alta explicatie. Sanatate motociclistului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Mai zi daca mai stii, poate reusim si noi sa intelegem si sa ne ferim de asemenea fiinte...in trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Virago 535. E bine baiatul. Genunchi si glezna avariate, fara fracturi. Tanti a facut stanga si ghici...nu l-a vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate