SSJ Alex Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Va salut! Eu sunt pățitul...veneam dinspre păcii cu gândul sa fac stânga spre apusului.primele doua benzi care sunt pt stânga adica apusului au semafor separat.eu am plecat pe banda 2 (înainte)odată cu cel de pe banda 3 sa facem amândoi stânga.eu nu aveam mașini in spate,fata sau dreapta.el a luat virajul mai larg si m-a lovit in piciorul stâng dupa care m-a dat pe partea cealaltă.politia ma scoate vinovat...astept păreri.multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 (editat) Benziile se numera din dreapta la stanga. Daca tu erai pe banda de mers inainte si ai facut stanga nu ai respectat semnalizare pe drum, si probabil concluzie este ca asta a fost cauza accidentului - nu aveai ce cauta acolo. Editat August 11, 2015 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSJ Alex Postat August 11, 2015 Autor Share Postat August 11, 2015 Treaba e ca eu am plecat înaintea lui cu o fracțiune de secunda si s-a întâmplat in intersecție treaba,pagubele 0 la amândoi,eu am o vânătăile la genunchiul stâng,la radiografie sunt bine. » Post actualizat in 11 Aug 2015 10:55 Ps: sa luam in atenție un accident de-al unui amic: el băgat in intersecție in dreptul benzii de stanga, si o tipa care mergea înainte l-a lovit,doar ca ea era pe a 4 banda care era obligatoriu stanga.vinovat:el...deci? Intersecția de pe Știrbei vodă de la casa radio parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 In codul rutier scrie ca esti obligat sa urmaresti directie desenata pe banda. Alceva nu are relevanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSJ Alex Postat August 11, 2015 Autor Share Postat August 11, 2015 Înseamnă ca legea se aplica doar celui care nu cotizează sa spunem asa...si exista vreo cale de cade la înțelegere cu cel care m-a lovit pt evitarea reținerii permisului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 (editat) Da. Amiabila. Dar presupun ca ai eliminat asta din momet ce menționezi de politie. Poți vorbi cu omul și politia și le ziceți ca vreți amiabila. Editat August 11, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 pai..ce intelegere...daca nu aveti daune,mai ales el. asigurare amiabila daca e cazul.in cazul tau nu sunt pagube. sa ti ia permisul pentru ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Da, nu anunti accidentul la politia. Sau sa incadrezi pe schimbara de banda fara sa se asigura conducatorul conrespunzator, parca pentru asta nu se ia permisul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSJ Alex Postat August 11, 2015 Autor Share Postat August 11, 2015 A venit poliția in urma mea,pe mine m-a luat salvarea .scuze daca nu o sa rasp curând dar sunt inca la spital si nu prea mai am baterie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 (editat) Dacă te-ai dus la spital nu mai poți face amiabila. Vorbeste cu poliția sa nu deschida dosar penal dacă tot nu ai pățit nimic ... Editat August 11, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 ii deschide dosar pentru autovatamare si iti da nup. conducatorul auto zice ca nu are pretentii, nu are daune..nu il intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSJ Alex Postat August 11, 2015 Autor Share Postat August 11, 2015 Am omis sa va spun ca eram in timpul serviciului...șeful meu mi-a spus ca ma asteapta Miliția la Udriste sa dau declarație azi sau maine cand pot... » Post actualizat in 11 Aug 2015 11:13 @ seriffC de treaba asta nu am auzit ,se poate rezolva si asa?omul acela in afara de timpul pierdut nu a...pierdut nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 esti in salvare: gata3 luni minim pe tusa sau mergi cu dovada, anchetat de procuror pentru ca te-ai vatamat tu pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Daca era in interes de servicu, e posibil sa se incadreaza ca accident de munca cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Am omis sa va spun ca eram in timpul serviciului...șeful meu mi-a spus ca ma asteapta Miliția la Udriste sa dau declarație azi sau maine cand pot... » Post actualizat in 11 Aug 2015 11:13 @ seriffC de treaba asta nu am auzit ,se poate rezolva si asa?omul acela in afara de timpul pierdut nu a...pierdut nimic Da, dar dacă vor pot și sa nu facă nimic, sa îți dea un avertisment. Depinde peste cine dai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Am omis sa va spun ca eram in timpul serviciului...șeful meu mi-a spus ca ma asteapta Miliția la Udriste sa dau declarație azi sau maine cand pot... » Post actualizat in 11 Aug 2015 11:13 @ seriffC de treaba asta nu am auzit ,se poate rezolva si asa?omul acela in afara de timpul pierdut nu a...pierdut nimic ai nevoie de concediu medical?tre sa stai acasa?ca daca erai in interes de serviciu , e accident de munca. pai...da. a existat contact intre voi?se vede pe auto vre o urma?tu te ai dezechilibrat in timpul virajului si aia e.iti da amenda ca nu te ai incadrat cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSJ Alex Postat August 11, 2015 Autor Share Postat August 11, 2015 Deci el nu are absolut nimic pe masina,la mine decat Crash-barul zgâriat...viteza 5-6km/h maxim.nu am nevoie de concediu,libere etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 (editat) Daca era in interes de servicu, e posibil sa se incadreaza ca accident de munca cred. Accidentul de munca presupune minim 3 zile de spitalizare, nu este cazul colegului. Cele bune. Editat August 11, 2015 de iulian-isaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 deci...habar nu am ce sa mai zic )). vezi si tu, intreba politistul , vezi ce au scris medicii in fisa.dar de ce ai plecat cu salvarea..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 a plecat cu salvarea pentru ca se simtea nevinovat.. probabil. ghinion. o sa stai cu permisul "retinut" cam 6 luni.. cine zice ca sunt 3 nu a mai facut asta de mult... regula e simpla, daca te urci in salvare sau te duci la spital, automat e implicata politia si automat se deschide dosar de cercetare. NU AI CUM SA SCHIMBI ASTA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSJ Alex Postat August 11, 2015 Autor Share Postat August 11, 2015 Nu am plecat ca m-am simțit nevinovat ci ca nu mai imi simțeam piciorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 pai atata balci pt nimic?plec cu salvarea daca e ceva grav.parerea mea » Post actualizat in 11 Aug 2015 11:46Nu am plecat ca m-am simțit nevinovat ci ca nu mai imi simțeam piciorul... vroiam sa zic ca..atata balci pt nimic.dar dupa am vazut postul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 (editat) a plecat cu salvarea pentru ca se simtea nevinovat.. probabil. ghinion. o sa stai cu permisul "retinut" cam 6 luni.. cine zice ca sunt 3 nu a mai facut asta de mult... regula e simpla, daca te urci in salvare sau te duci la spital, automat e implicata politia si automat se deschide dosar de cercetare. NU AI CUM SA SCHIMBI ASTA. Se poate. Tot autovatamare rămâne dar fara dosar penal și carnet luat. Numai sa vrea polițistul Și nu e din auzite. Editat August 11, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSJ Alex Postat August 11, 2015 Autor Share Postat August 11, 2015 Eu nu am declarat nimic,maine ma duc la Udriste,ci doar el ca s-a trezit cu mine in fata sau ceva de genul...fără daune,doar eu cu o contuzie si genunchi umflat,dureri...deci presupun ca merge autovatamarea daca vrea si nenea polițistul bineînțeles... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 nu exista autovatamare fara dosar. ce zici tu se incadreaza la mita sau ceva pe acolo.. permisul nu se suspenda ci doar se retine pe perioada cercetarilor.daca vrei sa ma convingi explica clar cu termeni politienesti ce s-a intamplat de ai scapat cu autovatamare dar fara dosar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate