Hellryder Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Am prins o intalnire de mobre in Anglia. Erau acolo de la cel mai nou model de BMW R NineT pana la clasice din anii 40-50-60, calarite de niste neni cu barbi autentice. Am pus pozele pe blogul meu, aici: http://vertizontal.ro/blog/2015/08/acei-oameni-minunati-si-masinariile-lor-extraordinare/ Daca va face placere, aruncati un ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Toate sunt faine ! Bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 17, 2015 Autor Share Postat August 17, 2015 Multumesc, nu ma pricep la toate marcile si modelele britanice, au fost extrem de productivi, dar mi-a placut ce am vazut acolo. Daca stie cineva mai multe si vrea sa spuna, promit ca o sa completez informatiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Unde a avut loc intalnirea? Mie mi-a placut cel mai mult ... "the" Vespa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 17, 2015 Autor Share Postat August 17, 2015 I-am gasit intr-o parcare langa Londra. Eram in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Sunt extrem de încântat să revăd locul în care am fost și eu acum vreo două luni și care m-a fascinat. Era un tip mai tomnatic cu un CBX 1000 care își adusese un scăunel, s-a așezat la câțiva metri de bijuterie și o admira îndelung. Moto Guzzi nu cred că e V65, e un model mai mare, Le Mans IV sau V, astea au fost echipate cu PHM40. Întradevăr, acolo ai ce vedea! Frumoase poze și frumoasă preiveliște! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 18, 2015 Autor Share Postat August 18, 2015 Corect! Am mai gasit o poza cu el la plecare, scrie 1000S pe el. O sa corectez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Eu te invidiez sincer pentru Sunbeam S7 (e la mine la avatar)... Tare mult aș vrea să văd și să aud una LIVE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Unde a avut loc intalnirea? Mie mi-a placut cel mai mult ... "the" Vespa !!! Epping Forest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 18, 2015 Autor Share Postat August 18, 2015 Eu te invidiez sincer pentru Sunbeam S7 (e la mine la avatar)... Tare mult aș vrea să văd și să aud una LIVE! Daca ai drum prin Anglia recomand cu tarie National Motorcycle Museum, langa Birmingham. Am fost anul trecut acolo si am pus si pe blog diverse chestii. Vezi aici: http://vertizontal.ro/blog/2014/07/muzeul-de-motociclete-in-ansamblu/ sau cea mai tare, dupa parerea mea, Brough Superior: http://vertizontal.ro/blog/2014/07/brough-superior/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 (editat) Da, recomand și eu muzeul respectiv, cică ar fii cel mai mare muzeu de gen din lume. Acum vreo luna am fost și eu,superb! nu știu când ai fost dacă deja era expus Bonevile - ul care a aparținut lui David Beckham, nu neapărat ca a fost a lui, dar mi - a plăcut foarte tare! (știu ca nu e clasica, dar....) Stimă, Ovidiu » Post actualizat in 01 Sep 2015 08:32 Recomand și muzeul transportului din Coventry. Editat Septembrie 1, 2015 de ow3x3xpr3ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate