AeonsOfStrife Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 (editat) Salut. Am nevoie de o viza de flotant pe localitatea Brasov sau in judetul Brasov pentru a putea sustine examenul categoriei A. Sunt dispus sa remunerez pe cel dispus sa ma "ia in spatiu". Pentru detalii sau nelamuriri puteti sa imi lasati mesaje in privat. Multumesc anticipat. LE: Mentionez ca NU am nevoie de un loc unde sa stau, ci doar de hartia care se lipeste pe spatele buletinului (viza propriuzisa de flotant). Editat August 18, 2015 de AeonsOfStrife Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 de ce nu dai ex in judetul unde ai adresa din buletin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Mereu același discuții pe tema asta... Omul are nevoie de o mana de ajutor în privința asta, dacă e cineva care îl poate ajuta, bine, dacă nu, asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 stiu ca orice pb are mai multe rezolvari. daca nu e neaparat cea care o doreste el, gata, iti pui mainile peste urechi si nu vrei sa asculti alta rezolvare? chiar asa bre tornado? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Am fost și eu într-o situație similară în care mă ajuta mult viza de flotant. Am rezolvat-o și treburile s-au mișcat destul de rapid. Apropo, nu trebuie să te ia în spațiu. E suficient să meargă proprietarul sau proprietarii acolo unde se pun vize de flotant și semnează ca este de acord ca tu să îți stabilești reședința la adresa respectiva. Pentru luat în spațiu trebuie contract și o grămadă de alergatură. » Post actualizat in 18 Aug 2015 16:15 Mda, nu am specificat: proprietarul trebuie să aibă la el contractul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AeonsOfStrife Postat August 19, 2015 Autor Share Postat August 19, 2015 Multumesc tuturor pentru amabilitate si disponibilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate