sebyy Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 as ava o intrebare cat sa cer pe apriliau meu ???? un pret cat ati da voi pe el???da sa nu exagerat si sa nici nu subestimati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 as ava o intrebare cat sa cer pe apriliau meu ???? un pret cat ati da voi pe el???da sa nu exagerat si sa nici nu subestimati io l-am dat cu 500 ... cam asa ceva si tot pe la 60 65 mergea ps: ce scuter vrei sa-ti cumperi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyy Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 apoi asta ma intreb ce sa imi cumpar mam gandit la yamaha slider...sau asa ceva...dati ceva saituri cu scutere de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Daca iti permiti ia-ti un SR, second-hand best of the best Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 salut. pot sa ma alatur si eu ? am un APRILIA RS 50 cine stie ceva despre modelul asta e din '95 are power valve? asa mi s a spus ca are power valve, deoarece al meu se ambaleaza in draci + turometru e pana in 12 mii, al meu sare de 12 mii =)) am power valve?:-? mentionez ca motorul trage incontinuu, sprint pana in 85km\h . atinge 100km\h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Conteaza Vince daca are sau nu? Conteaza ca trage de mananca pamantu(cum zici tu) si fuge bine P.S: nu mai schimba la 12000, maxim 10000 ca iti mananci motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 salut. pot sa ma alatur si eu ? am un APRILIA RS 50 cine stie ceva despre modelul asta e din '95 are power valve? asa mi s a spus ca are power valve, deoarece al meu se ambaleaza in draci + turometru e pana in 12 mii, al meu sare de 12 mii =)) am power valve?:-? mentionez ca motorul trage incontinuu, sprint pana in 85km\h . atinge 100km\h Power Valve au numai modele de 125 in niciun caz " asta micu' " Probabil ai un motor teapan(posibil refacut recent) care da tot ce poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyy Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 salut....am o intrebare...cum pot sa scot limitarea de la un aprilia amico.....si cam cau ar costa....am vb q unu care se pricepe si spune ca am limitator...as vrea sa ma ajutati ....o zis cai la electronica....undei aia....este greu de scos......ajutatina plz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_rulzzz Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 salut....am o intrebare...cum pot sa scot limitarea de la un aprilia amico.....si cam cau ar costa....am vb q unu care se pricepe si spune ca am limitator...as vrea sa ma ajutati ....o zis cai la electronica....undei aia....este greu de scos......ajutatina plz io unu care am avut amico dasta [ care se facea cel mai recent prin 95 -96 ...] nu cred ca are la electronica ... MIRAMASH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyy Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 apoi io nu stiu....nu mere numa 60....am schimbat si rolele....de turat se tureaza dar nu merge mai mult...ce sa fac....mor incet langa el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Miramas , si eu sa fie electronic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Sr-u meu merge 80.Daca ii pun o toba Leo Vince Zx este posibil sa ia 100?Stiti pe cineva sau de unde pot lua o toba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyy Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 (editat) toba poti sa comanzi de pe internet.....de exemplu de pe www.easyparts.nl sunt chestii interesanute tuning (filtre,tobe,cauciuc,kituri,faruri,semnalizari) sunt detoate....intra si vei vedea....succes... da care stiti ce pot sa fac cu limitarea aia..... Editat Decembrie 1, 2007 de sebyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Sr-u meu merge 80.Daca ii pun o toba Leo Vince Zx este posibil sa ia 100?Stiti pe cineva sau de unde pot lua o toba ? nu cred ca ajunge la 100 , poate un 90, ce-l mai mult o sa se simta consumu , si demaraj doar dupa ce-l turezi unpic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyy Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 daca chestia aia din care iese fumu din toba e mica inseamna ca am limitator la toba?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 care chestie mica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_rulzzz Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 care chestie mica? mdaa ... cred ca zice de catalizator ! daca da ... nu e ala limitaoru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Ba.. unii zic ca si catalizatoru e un fel de limitator... Eu m-am gandit.. sa - mi tai catalizatoru.. dar era c-am mult de munca la desfacerea.. tobei.. si .. la primavara-vara o schimb.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_rulzzz Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Ba.. unii zic ca si catalizatoru e un fel de limitator... Eu m-am gandit.. sa - mi tai catalizatoru.. dar era c-am mult de munca la desfacerea.. tobei.. si .. la primavara-vara o schimb.. nu e prins in suruburi ? trebuie sal tai ? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyy Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 asta i limitator??? capatul de la toba ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_rulzzz Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 asta i limitator??? capatul de la toba ???? nu ! limitatorul este IN toba ... daca este ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyy Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 apoi io nam catalicator in toba ca mio fo curatara si o zis ca nu este!!! apoi nuj ce sa fac.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_rulzzz Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 apoi io nam catalicator in toba ca mio fo curatara si o zis ca nu este!!! apoi nuj ce sa fac.... parca zicei ca vrei sa iti iei altu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 apoi io nam catalicator in toba ca mio fo curatara si o zis ca nu este!!! apoi nuj ce sa fac.... daca vrei sa faci ceva pune-ti frate o toba sport...ce tot ce chinui cu kktu ala?limitatorul din toba e o tzeava care iese din ea...care trebuie taiata si astupata gaura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Daca gasesc o poza.. pe net.. iti arat unde este.. limtatorul.. ca scuteru.. e sigilat.. si nu pot face:D Si nu e prins doar in suruburi.. la mine.. este prins si de toba.. si trb taiat:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate