cmd Postat Septembrie 5, 2015 Share Postat Septembrie 5, 2015 (editat) Felicitari pt iesire! Pe viitor hai si la circuit Florine! Editat Septembrie 5, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 5, 2015 Share Postat Septembrie 5, 2015 Lasand nefericitul incident deoparte, ieseala a fost mistoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 5, 2015 Autor Share Postat Septembrie 5, 2015 (editat) Pentru circuit Rossi și alții la Adancata. Eu prefer strada ca cei din isle of man tt ))))) Editat Septembrie 5, 2015 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 5, 2015 Share Postat Septembrie 5, 2015 (editat) Si mie mi-a placut. Pacat ca n-am putut sa stau cu grupul toata tura. Poate data viitoare. S-a mers bine, ritm destul de ridicat. Eu obisnuit cu prietenii care marea majoritate au choppere. Recunosc ca nu prea am stat sa admir peisajele si am fost nevoit sa ma intrebuintez mai serios ca alte dati. Baietii merg foarte bine Capone, Florin , Dan . A mai fost un coleg cu un BMW , K1200 daca nu ma insel , care l-a fel a mers foarte bine. Chiar si colegul care a patit necazul merge ok. A mai fost un baiat cu un GSR600 incepator. Mi-a placut de el. De fiecare data zicea... duceti-va ca vin si eu mai incet, va gasesc eu. Bravo lui. Cu placere mai ies cu voi si alta data . Respect guyz ! Florine, zilele astea dau pe la garaj sa-ti las protectia . Te anunt cand predau obiectul. Editat Septembrie 5, 2015 de finu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 (editat) Pentru circuit Rossi și alții la Adancata. Eu prefer strada ca cei din isle of man tt ))))) Ce puteai sa zici si tu? Ai nimerit-o. Cheia (Romania) are o viteza cam de 1/3 din media orara de pe traseul TT Man, facut de tine pt prima data, nu de J Dunlop. Editat Septembrie 6, 2015 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 6, 2015 Share Postat Septembrie 6, 2015 si pozele promise are Capone mai multe Foarte misto atat trupa cat si turica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 7, 2015 Autor Share Postat Septembrie 7, 2015 (editat) Ce puteai sa zici si tu? Ai nimerit-o. Cheia (Romania) are o viteza cam de 1/3 din media orara de pe traseul TT Man, facut de tine pt prima data, nu de J Dunlop. Dacă nu știi sa interpretezi niște zâmbete....Dacă tăceai filozof ramaneai ca o paranteza am văzut cheia prima data cu hoinarul în anul 1998 când tu nici cu bicicleta nu mergeai Editat Septembrie 7, 2015 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Sorry, nu prea le am cu semnele. Zimbete, mirare, pareri de rau, ciocniri de halbe, .... , greu pt mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate