Cooler Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Buna. Solicit ajutorul unui coleg pt transportul a 3 bucati tabla de fier 2m x 1m. Trebuie transportat de pe str Fabricii pana pe Aurel Vlaicu. Problema e ca am nevoie urgenta; la ora 5 se inchide magazinul respectiv si in Peugeot-ul meu 406 nu incape. Nu am pretentia la transport gratuit ci doar la un cost de bun-simt. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 (editat) maine daca nu e prea tarziu te ajut cu ceea mai mare placere colegule.... azi nu am nici un atelaj liber, sorry.... daca e super urgent, vezi ca in Pta Abator in spate la Lukoil sunt dube care stau pt asa ceva.... Editat Septembrie 3, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Septembrie 3, 2015 Autor Share Postat Septembrie 3, 2015 (editat) Multumesc pt bunavointa. Ieri am vrut sa cumpar si sa o transport eu, dar mi s-a contra-recomandat ferm sa o bag in masina (ca e pacat de ea... de acord cu domnul).. oricum ar fi intrat foarte greu si abia ce i-am spalat bine interiorul. Doar azi mai e disponibil un coleg de-al meu sa ma ajute sa o montez si de aceea e graba. Am inteles ca cei din piata Abator au preturi nesimtite... Editat Septembrie 3, 2015 de Cooler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Am inteles ca cei din piata Abator au preturi nesimtite... let's give a shot! incearca, colegule, chiar nu stiu ce preturi practica aia..... sau bate in gugli transport marfa cluj, taxi marfa cluj.... succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Trimite un nr de telefon sa te contactez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Septembrie 3, 2015 Autor Share Postat Septembrie 3, 2015 S-a rezolvat. Ma ajuta ShadowAdy... Multumiri anticipate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Pe viitor daca mai ai nevoie, te pot ajuta cu o remorca sau platforma , daca ai carlig la masina sau daca nu, le transport eu. 0742668055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Septembrie 4, 2015 Autor Share Postat Septembrie 4, 2015 (editat) Pe viitor daca mai ai nevoie, te pot ajuta cu o remorca sau platforma , daca ai carlig la masina sau daca nu, le transport eu. 0742668055 Multumesc frumos. O sa apelez la tine pe viitor. Si inca o data multumiri lui ShadowAdy pt ajutor si rabdare. Editat Septembrie 4, 2015 de Cooler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Septembrie 5, 2015 Share Postat Septembrie 5, 2015 Sa cresti mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate