MIHAI VARADERO Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Cine are chef sa viziteze capitala Bosniei are acum ocazia.Plecarea maine vineri o4.09.2015.In prima seara cred ca ne vom opri la Kapaonik,apoi sambata la Sarajevo. Eu si Mihnea vom continua excursia spre Slovenia si Italia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 unde este intalnirea de maine si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Septembrie 3, 2015 Autor Share Postat Septembrie 3, 2015 Întâlnirea este la Mac-ul de la iesirea spre Pitesti la ora 6,30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Ceva impresii si poze? (la sectiunea dedicata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Ceva impresii si poze? (la sectiunea dedicata) pai... s au mai intors??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Septembrie 12, 2015 Autor Share Postat Septembrie 12, 2015 Gata, am facut-o si pe asta.In prima zi ne-am oprit la Kopaonik-Serbia,apoi am mers prin Bosnia pana la Sarajevo, unde am si dormit.Bosnia este o tara foarte frumoasa,seamana cu Muntenegru, dar cu mai multa vegetatie.In ziua trei am ajuns pana la Rjeka-Croatia.Apoi Slovenia si Italia pana la Cortina d' Ampezzo.In urmatoarea zi am ajuns la intrunirea Harley-Davidson de la Faak am Zee,unde am fost uimit de numarul de participanti si de organizarea aproape perfecta. Multumesc lui Mihnea si lui Macs pentru participare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Gata, am facut-o si pe asta.In prima zi ne-am oprit la Kopaonik-Serbia,apoi am mers prin Bosnia pana la Sarajevo, unde am si dormit.Bosnia este o tara foarte frumoasa,seamana cu Muntenegru, dar cu mai multa vegetatie.In ziua trei am ajuns pana la Rjeka-Croatia.Apoi Slovenia si Italia pana la Cortina d' Ampezzo.In urmatoarea zi am ajuns la intrunirea Harley-Davidson de la Faak am Zee,unde am fost uimit de numarul de participanti si de organizarea aproape perfecta. Multumesc lui Mihnea si lui Macs pentru participare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 O poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Septembrie 14, 2015 Autor Share Postat Septembrie 14, 2015 Bravo macs-ule!!! In poza Dolomitii par chiar mai misto decat in realitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Plimbarea a fost super, a fost ca o cursa in continuu, cu niste oameni minunati - pot confirma ca dl Mihai nu a facut nici o poza ca avea telefonul mereu in topcase dar am facut eu cateva poze in micile pauze in care ma opream sa admir peisajul ca apoi eram nevoit sa trag tare sa ii pot ajunge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Septembrie 14, 2015 Autor Share Postat Septembrie 14, 2015 Pai cum sa mai fac poze ca nu prea reuseam sa ma tin dupa tine pe curbe.Dar una peste alta a fost o excursie scurta dar reusita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Confirm ca pana la urma m-a ajuns si m-a si depasit intr-un moment al meu de slabiciune cand ramasesem fara benzina... Pana una alta nu prea vad cum pot pune aici pozele, probabil ca nu merge sa pun ca nu am un telefon de ultima generatie si pun link-ul cu albumul de feisbuc facut public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Septembrie 14, 2015 Autor Share Postat Septembrie 14, 2015 Baga cateva si de la Faak am Zee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Am pus, cei care au fb pot da click pe linkul din postarea anterioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate