Victor L Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Pana nu vad poza si buletin nu ma pot pronunta Daca trece examenul vizual atunci o declar valida aceasta teorie Revenind la lucruri mai serioase chiar ma bucur ca femeile au inceput sa se implice activ in miscarea MC-urilor . BRAVOS! Fiind femeie 1 ora maxim . Scuze, nu am putut sa ma abtin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 (editat) Pot sa intreb in ce club ai fost primita? Cat timp ai fost hang around/support? Vesta gasesti usor totul e sa ai rabdare sa cauti putin pe net,iar patchurile le poti aplica fie tu ,fie mergi la cineva care se pricepe si rezolvi. Welcome to the real biker world Sa inteleg ca pentru restul de fraieri, care merg doar de dragul plimbarilor si senzatiei care ne uneste pe toti, nu ai niciun respect. Asta inseamna sa fii biker adevarat, sa ai un patch? Noi nu suntem adevarati Editat Septembrie 8, 2015 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Ai inteles gresit. Respect orice motociclist care respecta anumite reguli de bun simt si care stie ca pe motor nu se merge in bermude si slapi si cu casca pusa de-an poolea . Membrii MC-urilor respecta niste coduri de conduita destul de severe si este firesc sa ii respect mai mult. NU RESPRECT SI NU VOI RESPECTA vreodata copii de bani gata care sunt inconstienti si ucid oameni nevinovati in accidente cauzate de teribilism. Sper ca ti-am raspuns. Sa inteleg ca pentru restul de fraieri, care merg doar de dragul plimbarilor si senzatiei care ne uneste pe toti, nu ai niciun respect. Asta inseamna sa fii biker adevarat, sa ai un patch? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 8, 2015 Autor Share Postat Septembrie 8, 2015 Fiind femeie 1 ora maxim . Scuze, nu am putut sa ma abtin. Nice try, clubul este de gagici, so... Black Widows MF Timisoara. Sunt prietena demult cu fetele, am locuit anul trecut in Timisoara si mi-am facut multi prieteni acolo. Culmea, am mai multi prieteni motociclisti in Timisoara decat in Bucuresti. Aici stiu doar motociclisti care nu sunt membri in cluburi. Nu sunt genul sa merg la o intrunire unde nu cunosc pe nimeni si sa zic "buna sunt Gigica". Fac touring mult. Singura, in majoritatea cazurilor, sau cu prieteni apropiati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Nice try, clubul este de gagici, so... Black Widows MF Timisoara. Sunt prietena demult cu fetele, am locuit anul trecut in Timisoara si mi-am facut multi prieteni acolo. Culmea, am mai multi prieteni motociclisti in Timisoara decat in Bucuresti. Aici stiu doar motociclisti care nu sunt membri in cluburi. Nu sunt genul sa merg la o intrunire unde nu cunosc pe nimeni si sa zic "buna sunt Gigica". Fac touring mult. Singura, in majoritatea cazurilor, sau cu prieteni apropiati. Clar, club gay :crack: . Sper ca stii de gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 8, 2015 Autor Share Postat Septembrie 8, 2015 (editat) Sa inteleg ca pentru restul de fraieri, care merg doar de dragul plimbarilor si senzatiei care ne uneste pe toti, nu ai niciun respect. Asta inseamna sa fii biker adevarat, sa ai un patch? Noi nu suntem adevarati Hello, nu incepeti sa va certati. Eu sunt de 3 ani motociclista, in mare parte merg singura. Nu pun poze pe forum, nu caut gasca, nu ma intereseaza sa fac impresie. Am vrut sa devin membra acestui MF pentru ca sunt destul de apropiata de fete si imi va fi drag ca asta sa ne uneasca mai mult. E doar o expresie a ceva ce era oricum dinainte. Nu sunt reguli foarte stricte, nu inseamna altceva decat un simbol de prietenie. Nu ma face mai motociclista decat eram, si cu siguranta nu ma intereseaza ce se crede despre asta. Nu vreau sa starnesc polemici despre care o are mai mare (vestuta). Clar, club gay . Sper ca stii de gluma. Nu stiu de gluma. Admit it, you just wanna watch... Editat Septembrie 8, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 cine se cearta? ne tachinam si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 (editat) Daca domnul doreste este loc si pentru dansul Daca nu este,facem . Hehe, multumesc, dar prefer dansele. Black Widows It's best to stay away then Sa ne zici cand dai de vaduva vesela. Editat Septembrie 8, 2015 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Hello, nu incepeti sa va certati. Eu sunt de 3 ani motociclista, in mare parte merg singura. Nu pun poze pe forum, nu caut gasca, nu ma intereseaza sa fac impresie. Am vrut sa devin membra acestui MF pentru ca sunt destul de apropiata de fete si imi va fi drag ca asta sa ne uneasca mai mult. E doar o expresie a ceva ce era oricum dinainte. Nu sunt reguli foarte stricte, nu inseamna altceva decat un simbol de prietenie. Nu ma face mai motociclista decat eram, si cu siguranta nu ma intereseaza ce se crede despre asta. Nu vreau sa starnesc polemici despre care o are mai mare (vestuta). Nu stiu de gluma. Admit it, you just wanna watch... Asta e dovada clara a ceea ce se intampla in acel MF. Not only to watch Referitor la discutia cu Victor, am inteles eu gresit, dar mereu mi s-a parut ca membrii MC-urilor au o atitudine superioara fata de restul muritorilor de rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 8, 2015 Autor Share Postat Septembrie 8, 2015 (editat) cine se cearta? ne tachinam si noi Hai ca stim cu totii cum e pe motociclism... arunca unul o pastila si se scriu 10 pagini. Sex, drugs and rock'n'roll. It's best to stay away then Sa ne zici cand dai de vaduva vesela. Dap, vestuta asta va tine la respect cocalarii din trafic. Editat Septembrie 8, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Zi-le ca esti prietena mea si sa vezi ca apare si can canul Hai ca stim cu totii cum e pe motociclism... arunca unul o pastila si se scriu 10 pagini. Sex, drugs and rock'n'roll. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Nu vreau sa starnesc polemici despre care o are mai mare (vestuta). Asa, nu va mai certati. Castig eu; vestuta mea are 2 marimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Vezi la achimoto sau brodez.ro. Iti face si vesta si patchu cusut pe piele direct:D apropo, dupa ce cosi patchu pe piele tre sa il si tatuezi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Vezi la achimoto sau brodez.ro. Iti face si vesta si patchu cusut pe piele direct:D apropo, dupa ce cosi patchu pe piele tre sa il si tatuezi ) Ei si tu. Ea nu stie nici sa coasa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Este balci la Vaslui.Au o gama variata de geci de piele si veste.Patchurile is la alegere, care sau de care vrei,te poate face direct sef, sau sefulet, numai sa stii ce vrei. Presimt ca apar iar astia cu reguli care le place sa fie regulati,de club sau individual,supus sa fii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Scuze,dar mf vine de la motherfucker Nu va inflamati chiar nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 MFC - Motorcycle Female Club adicalea Club Moto pentu Femei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 8, 2015 Autor Share Postat Septembrie 8, 2015 Ei si tu. Ea nu stie nici sa coasa ... Pot sa iti cos sireturile de care ma tragi acum... cand imi povestesti ce stiu si ce nu stiu sa fac... stai sa iau si popcorn, mai zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 MFC - Motorcycle Female Club adicalea Club Moto pentu Femei MFC poa sa vina si de la MilF Club nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 8, 2015 Autor Share Postat Septembrie 8, 2015 (editat) Zi-le ca esti prietena mea si sa vezi ca apare si can canul Asa bad ass esti? Unde se depun CV-urile? MFC poa sa vina si de la MilF Club nu ? Fiecare cu ce ii place... Editat Septembrie 8, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Hmmmm cred ca da. Black Widows sounds kinds kinky so why not MFC poa sa vina si de la MilF Club nu ? » Post actualizat in 08 Sep 2015 12:01CV-urile se depun la secretariat. Asa bad ass esti? Unde se depun CV-urile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Nice try, clubul este de gagici, so... Black Widows MF Timisoara. Sunt prietena demult cu fetele, am locuit anul trecut in Timisoara si mi-am facut multi prieteni acolo. Culmea, am mai multi prieteni motociclisti in Timisoara decat in Bucuresti. Aici stiu doar motociclisti care nu sunt membri in cluburi. Nu sunt genul sa merg la o intrunire unde nu cunosc pe nimeni si sa zic "buna sunt Gigica". Fac touring mult. Singura, in majoritatea cazurilor, sau cu prieteni apropiati. Daca nu e Black Widows MILFS nu prezinta interes. Chiria oricum se majoreaza - taxa de smecher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 8, 2015 Autor Share Postat Septembrie 8, 2015 Daca nu e Black Widows MILFS nu prezinta interes. Chiria oricum se majoreaza - taxa de smecher Pai o sa fim si noi MILFS cand or sa fie si ei... mosnegi... Daca esti cuminte iti fac si tie vestuta. Sau punem o regula: nu am voie cu vesta pe teritoriul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Mersi Victor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 N-ai pentru ce,no really chiar n-ai pentru ce Mersi oricum. O bere rece de la baiatu' Mersi Victor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate