mishu_dark Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 fz6 cred ...avariata parcata si nemiscata de cateva saptamani ... poate ii lipseste cuiva MM09KVJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 incearca si la sectiunea Satu Mare -- Maramures sau poate nu-i mai trebuie la nimeni, sau o fi castigat omul la loto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brapp SV Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Am vazot-o si eu, ma tot miram ca ori de cate ori trec pe acolo inca nu l-a dus proprietarul. Am observat ca are oglinzile inchise dar eram in miscare si nu am vazut daca e accidentata sau nu... Nu ai incercat sa aflii ceva informatii de la domnu de la paza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 ....si fara asigurare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 cred ca cinev l-a trecut la pierderi irecuperabile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Daca nu ii trebe nimanuia ma duc eu sa o iau daca proprietarul nu o vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 tot asa sta si o Honda Shadow de 600 cu numar de HD, la intrarea unui liceu din Gheorgheni..., numai ca aia e sub husa.Paznicul zicea ca sta acolo de cel putin 2 luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Am trecut si eu zilele trecute pe langa mobra abandonata si era neclintita probabil de ceva luni buni...intrebarea mea este daca in acest caz poate fi luata si restaurata sau se considera furt. Sansele sunt fie ca proprietarul a abandonat-o voit fie ca a fost furata si mai apoi abandonata in locul respectiv. Voi ce ziceti este ok sa o iau si sa o restaurez sau bag banii degeaba ca sa mi-o salte militia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 insusirea unui obiect fara acordul proprietarului se numeste furt... restul e cancan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 (editat) insusirea unui obiect fara acordul proprietarului se numeste furt... restul e cancan +1 clar ca buna ziua! dupa aia poti sa tot dai declaratii acolo pe str Decebal, ...apoi asa am crezut, ....apoi eu nu stiam....., etc alea raman numai povesti! Fapta (furtul) insa ramane ! Editat Septembrie 22, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Daca mobra a fost furata si se afla cine este proprietarul sunt ok cu ideea restituirii mobrei proprietarului de drept,daca insa este vorba despre persoane decedate,disparute etc de la care nu se mai poate obtine nici un acord in acest caz ar trebui sa fie inlesnita procedura de preluare cu conditia restaurarii si repunerii in circulatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Cautator de chilipir ? De regula bunurile astea " abandonate " au pret mai mare decat una cu care se circula zilnic . Daca totusi dai de proprietar si il intrebi de pret , acesta , cum miroase ca e rost de bani , iti va cere triplu ... Nu as spune cautator de chilipir ci mai degrabă colectionar de vechituri. Eu merg pe principiul ca decât sa rugineasca mai bine sa o iau si sa mă folosesc de ea ( restaurare,piese...ce si cum se poate ). In principiu cam ai dreptate din păcate , romanul e cu ochii numai după bani si câștig rapid si nu se gândește la bucuria de a ajuta un pasionat sau un colectionar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 Eu mi-am si lasat nr de tel pe motor sa ma sune proprietarul. Dupa ultimele ploi a disparut insa. De unblat la ea, nu as umbla nici mort, la ce camere video sunt in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
artoisss Postat Octombrie 25, 2015 Share Postat Octombrie 25, 2015 Victor L. te rog din suflet. Ia-o. Ia-o, du-o acasa, restaureaz-o, vinde-o la fier vechi, bea niste R 26 din banii facuti de pe vanzare, si spune-mi in care bloc te trimit astia la Gherla, sa stiu unde sa-ti trimit ....nimic. Bai baiatule.. cum .... ( a se citi de la stanga la dreapta ) mea ai supravietuit pana acuma fara sa te impiedici in sireturi? Sau in bretele? deci jur ca tine de cel mai elementar BUN SIMT sa nu intrebi daca poti lua un bun care NU-I AL TAU, din STRADA, si sa ti-l insusesti, pe prezumtia ca probabil proprietarul e mort, sau cineva care-i viu, l-a furat si l-a abandonat, numa' bine ca tu sa-l iei acasa si sa-l "reconditionezi". Auleo. Bai da' cred ca asta ar trebui sa fie intrebare la examenul de categoria A, poate vreo cativa dintre noi, raman in .... mea, PIETONI! » Post actualizat in 25 Oct 2015 17:36aaa, si Byrons, bravo.. Byrons n-ar "umbla la ea", ca sunt camera in zona.. Bravo.. macar asta are instinct de conservar E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Ma ia meri si bate-ti coasa. Pana una alta motorul s-a mutat de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate