Dixi Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Salut! Postez aici deoarece cred ca e cel mai potrivit loc pentru anuntul meu. Cum scrie si in titlu, vreau sa cumpar un nipru in stare buna, asa ca sariti cu oferte. daca va miscati repede va fi bine si pentru voi ca veti avea bani de sarbatori , va fi bine si pentru mine ca voi avea motor. Astept raspunsurile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Decembrie 23, 2006 Autor Share Postat Decembrie 23, 2006 chiar nu stie nimeni nici un dnepr sau ural? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 daca va miscati repede va fi bine si pentru voi ca veti avea bani de sarbatori foarte tare frate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 (editat) vad ca se mentzine ideea falsa ca posesorii de nipru sunt vai de capu' lor shi ca shi-au luat nipru doar fiindca nu aveau bani de altceva " mai bun". shi ar face orice pentru bani de vodca. Editat Decembrie 24, 2006 de kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 vad ca se mentzine ideea falsa ca posesorii de nipru sunt vai de capu' lor shi ca shi-au luat nipru doar fiindca nu aveau bani de altceva " mai bun". shi ar face orice pentru bani de vodca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 poate omu s-a referit la unul care vrea sa isi vanda niprul, dar nu ca scop "imbogatirea" de sarbatori, ci ca sa isi ia altul. adevarul este ca am nipru ca nu mi-am permis altceva in 4T.dar acum nu l-as mai vinde, chiar daca o sa imi iau alt nipru.cat de ciudat mi se parea la inceput, acum mi se pare beeton.face de toate.mai putin wheelie si stoppie. sarbatori fericite tuturor, si mai ales acelor posesori de V-uri si boxere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Salut! Postez aici deoarece cred ca e cel mai potrivit loc pentru anuntul meu. Cum scrie si in titlu, vreau sa cumpar un nipru in stare buna, asa ca sariti cu oferte. daca va miscati repede va fi bine si pentru voi ca veti avea bani de sarbatori , va fi bine si pentru mine ca voi avea motor. Astept raspunsurile voastre. salut!asa ceva?1800 euri...0744565274...sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Decembrie 26, 2006 Autor Share Postat Decembrie 26, 2006 vad ca se mentzine ideea falsa ca posesorii de nipru sunt vai de capu' lor shi ca shi-au luat nipru doar fiindca nu aveau bani de altceva " mai bun". shi ar face orice pentru bani de vodca. Nu e cazul sa reactionati asa. Daca s-a inteles gresit mesajul meu, as vrea sa-l rescriu foarte explicit: " daca va miscati repede va fi bine si pentru voi ca veti avea mai multi bani de sarbatori ", adica sumei X pe care o aveati inainte de a vinde motorul i se va adauga suma Y cu care mi-ati vandut motorul. @jethro tull: multumesc pentru oferta dar nu imi permit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 stiam unul la 400 usd, care era demontat tot, ca omul se suparase ca nu il cumpara nimeni, si vroia sa il dea bucati.mai avea de rezerva carter, cilindrii, roti, rez lacrima,diverse fiare.era cu atas, si era versiunea cu transmisie pe atas.omu e din ct, dar nu stiu daca dau de el, caci este navigator.ma ofticam ca nu am stiut de el cand mi-am luat nipru.daca as fi avut banii, imi mai luam unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Nu e cazul sa reactionati asa. Daca s-a inteles gresit mesajul meu, as vrea sa-l rescriu foarte explicit: " daca va miscati repede va fi bine si pentru voi ca veti avea mai multi bani de sarbatori ", adica sumei X pe care o aveati inainte de a vinde motorul i se va adauga suma Y cu care mi-ati vandut motorul. @jethro tull: multumesc pentru oferta dar nu imi permit Asa am inteles si eu,.,., Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 imi pare rau, niprul de care ziceam s-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 sunt curios cum se aude nepra din poza cu tobele alea...faine tobe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonarul Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 sal am eu un nipru de vanzare pretul este de 500 de euro poza e mai jos decat pe asta o am la indemana acum sper sa se vada ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 am gresit.azi am fost la omu care vinde niprul.motocicleta este dezasamblata, adica motorul+cutia sunt date jos si cadrul este chel.mai are un carter, cilindrii, pistoane, arbore, si div piese.motocicleta are nr noi, si o da RAPID in 4oo de USD. are si atas cu tractiune pe roata, deci 2x3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 sal am eu un nipru de vanzare pretul este de 500 de euro poza e mai jos decat pe asta o am la indemana acum sper sa se vada ceva mai ce nipru e asta? nu-i de ala de-l cauta toata lumea si nu-l gaseste nimeni? ia mai pune tu niste poze pe care sa se vada mai bine, ca cel putin motorul e de ural si tobele tot beton sint,sa vada lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 are si atas cu tractiune pe roata, deci 2x3. Adica, 3x2.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 sal am eu un nipru de vanzare pretul este de 500 de euro poza e mai jos decat pe asta o am la indemana acum sper sa se vada ceva nipru' ala cu motor de ural in ce zona e? da si tu niste date de contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate