middle_of_nowhere Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Am trecut acum 10 min pe acolo, nu am putut opri nici macar sa fac poze- , nu am vazut nici nr moto. Era cumva pusa cu burta catre mine si politia tw obliga sa trexi repese mai departe. Mobra alba cu ceva colante ca de taxi, sau motogp flag. Patratele albe si negre. Accidentul destul de urat, multa lume, riderul deja era in drum spre spital. Implicata o Fabia rosie lovita in dreapta spate. Era trasa deja masina, nu am pitut sa imi dau aeama cine a fost de vina. Cine stie ceva de rider, sa ne dea vesti. » Post actualizat in 30 Sep 2015 17:20 Scuze pt text, postez de pe tel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Albe cu patratele nu sunt multe. Era cumva vreun touring (R850 police sau Pacific coast)?Sper sa nu fie grav! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Septembrie 30, 2015 Autor Share Postat Septembrie 30, 2015 Parea un touring, dar privind-o din partea de jos, nu am putut sa imi dau seama. » Post actualizat in 30 Sep 2015 18:41 Dar nu asa de mare, e posibil sa fie si un naked... Asa cum am spus, motocicleta era pe mijlocul drumului, cu "burta" spre mine. Era aglomerat, se circula pe un fir...si fix in dreptul ei era un militian care facea semne disperate sa avansam. Nici nu am putut incetini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Nu suna bine cu strada aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate